Soru Başarısız saç ekimi nasıl anlaşılır

• Konuyu başlatan Bora
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 327
  • Cevap 5

Başarısız saç ekimi nasıl anlaşılır

1
Selam arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir soruyu size sormak istiyorum saç ekimi sonrasında çıkış süresi gelmeden ekimin başarısız olduğunu anlama şansımız var mı? Ekim diyelim istediğimiz gibi olmadı yasal haklarımız hakkında bilgi sahibi olanlar bilgi verebilir mi?
5 6
1
Var tabi kökleriyle birlikte dökülürse başarısız olduğunu anlayabilirsin ben arkadaşımın saç ekiminin başarısız olduğunu anlamıştım
B

Bora

Üye
Selam arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir soruyu size sormak istiyorum saç ekimi sonrasında çıkış süresi gelmeden ekimin başarısız olduğunu anlama şansımız var mı? Ekim diyelim istediğimiz gibi olmadı yasal haklarımız hakkında bilgi sahibi olanlar bilgi verebilir mi?

M

Mkf

Üye
9.aydan sonra başarılı olup olmadığı anlaşılır.

L

lastmorn

Üye
Başarılı bır saç ekimi kendını 90 120 150 gün arası bellı eder

Gördüğümüz saç ekiminin nasıl olacağını ilk günden ön görme yetisine artık az çok sahibiz ama her doğru her yerde yazılmaz.

Başarısız ekim olmasının genelde sebebi yapan yerin ve kişilerin bu işi ustaca yapmadığı dan kaynaklabilir. Kişinin kendini de kusuru bulunabilir.

Bazı kişiler de saç ekimi süreci yavaş işler ama az çok kendini belli eder.

5 aya 6 aya kadar hareket olmayan ekimler ise genelde olumsuz sonuçlanır.

B

Bora

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başarılı bır saç ekimi kendını 90 120 150 gün arası bellı eder

Gördüğümüz saç ekiminin nasıl olacağını ilk günden ön görme yetisine artık az çok sahibiz ama her doğru her yerde yazılmaz.

Başarısız ekim olmasının genelde sebebi yapan yerin ve kişilerin bu işi ustaca yapmadığı dan kaynaklabilir. Kişinin kendini de kusuru bulunabilir.

Bazı kişiler de saç ekimi süreci yavaş işler ama az çok kendini belli eder.

5 aya 6 aya kadar hareket olmayan ekimler ise genelde olumsuz sonuçlanır.
saol lastmorn baba teşekkür ederim

Y

Yeniçeri

Üye
Var tabi kökleriyle birlikte dökülürse başarısız olduğunu anlayabilirsin ben arkadaşımın saç ekiminin başarısız olduğunu anlamıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt