Baba ve amcalar kel olunca kel kalınır mı?

• Konuyu başlatan berqan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 238
  • Cevap 3

Baba ve amcalar kel olunca kel kalınır mı?

1
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda saçlarımda dökülmeler olduğunu görüyorum özellikle duşa sırasında, aynada saçımı tararken çok fazla saç teli geliyor. Çevremde arkadaşlarım ve ailemin söylediğine göre saçımda seyreklikler oluşmaya başlamış yani saç diplerim görünmeye başlamış bu durum mevsimsel olabilir mi nasıl çözebiliriz bu sorunu, doğal olarak önerebileceğiniz bişey var mı? Yoksa da neler yapılabilir fiyat olarak bana kaça gelir anlatır mısınız? Dipnot: Babam ve amcalarım aynı şekilde saçları genç yaşta dökülmüş şimdi kel.
3 6
1
Genlerinin hangi tarafa çektiği önemli benim kardeşlerimin saçları sırma gibi ama benim dökülüyor.
B

berqan

Üye
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda saçlarımda dökülmeler olduğunu görüyorum özellikle duşa sırasında, aynada saçımı tararken çok fazla saç teli geliyor. Çevremde arkadaşlarım ve ailemin söylediğine göre saçımda seyreklikler oluşmaya başlamış yani saç diplerim görünmeye başlamış bu durum mevsimsel olabilir mi nasıl çözebiliriz bu sorunu, doğal olarak önerebileceğiniz bişey var mı? Yoksa da neler yapılabilir fiyat olarak bana kaça gelir anlatır mısınız?

Dipnot: Babam ve amcalarım aynı şekilde saçları genç yaşta dökülmüş şimdi kel.

rooney43

rooney43

Üye
Genetik olarak malesef cins çektği için aynı durumu %90 yaşayanlar çok fazla.

B

brakarr

Üye
Yaşın kaç? Genetik olarak dökülmeyse yapacak bir şey yok.

J

Jeolog

Üye
Genlerinin hangi tarafa çektiği önemli benim kardeşlerimin saçları sırma gibi ama benim dökülüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
38
Toplam ziyaretçi
61
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt