B12 testi nerede yaptırılır?

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 338
  • Cevap 3

B12 testi nerede yaptırılır?

1
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır unutkanlık sorunum var evde, işte, markette ne yapacağımı umutuyorum ve artık rahatsız edici boyuta ulaştı. İnternette ve tv de uzmanlar B12 vitamini öneriyorlar. Bir arkadaşım B12 testi yaptırmam gerektiğini söyledi ama nereden ve nasıl yapılacağı hakkında hiç bilgim yok. Bu testi nereden yaptırabilirim? Sağlık ocağı yapıyor mu?
3 6
1
Dostum kayıtlı olduğun aile sağlığı merkezine git ücretsiz olarak yapıyorlar. Suriyeli değilsen devlet hastanelerinde hem muayene hem de kan için tüp parası alıyorlar.
J

Josepth

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır unutkanlık sorunum var evde, işte, markette ne yapacağımı umutuyorum ve artık rahatsız edici boyuta ulaştı. İnternette ve tv de uzmanlar B12 vitamini öneriyorlar. Bir arkadaşım B12 testi yaptırmam gerektiğini söyledi ama nereden ve nasıl yapılacağı hakkında hiç bilgim yok. Bu testi nereden yaptırabilirim? Sağlık ocağı yapıyor mu?

A

Arkeolog

Üye
özel hastaneler

E

emreural

Üye
Sağlık ocağı da bakıyor.

C

Chemist

Üye
Dostum kayıtlı olduğun aile sağlığı merkezine git ücretsiz olarak yapıyorlar. Suriyeli değilsen devlet hastanelerinde hem muayene hem de kan için tüp parası alıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt