B12 eksikliği saç dökülmesi yapar mı?

• Konuyu başlatan Pusher
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 389
  • Cevap 2

B12 eksikliği saç dökülmesi yapar mı?

1
Merhaba arkadaşlar 4-5 senedir ciddi bir saç dökülmesi yaşıyorum dökülmeler o kadar çoğaldı ki kafamda saç kalmadı değerlerimi öğrenmek için kan testi yaptırmak istedim test sonucunda B12 vitamini çok düşük olduğunu söylendi ben de doktora gittim bana hızlı bir şekilde tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi şimdi vitamin takviyesi alıyorum. Bu dökülen saçlarım b12'den kaynaklı ise saçlarım tekrar çıkar mı? Ailede baba tarafında saç dökülmesi var ama kardeşlerimin saçların da bir sıkıntı yok anne tarafımda herhangi bir dökülme yok bende bu derecede açılma var.
2 6
1
kesinlikle yapar saçı dökülen kişilerin hastaneye gidip kontrl ettirmesi lazım
P

Pusher

Üye
Merhaba arkadaşlar 4-5 senedir ciddi bir saç dökülmesi yaşıyorum dökülmeler o kadar çoğaldı ki kafamda saç kalmadı değerlerimi öğrenmek için kan testi yaptırmak istedim test sonucunda B12 vitamini çok düşük olduğunu söylendi ben de doktora gittim bana hızlı bir şekilde tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi şimdi vitamin takviyesi alıyorum. Bu dökülen saçlarım b12'den kaynaklı ise saçlarım tekrar çıkar mı? Ailede baba tarafında saç dökülmesi var ama kardeşlerimin saçların da bir sıkıntı yok anne tarafımda herhangi bir dökülme yok bende bu derecede açılma var.

K

kelboy

Üye
genetik dokulme harici diğer dokulmelerde vitamin takviyesiyle saç geri gelir

A

Aydem

Üye
kesinlikle yapar saçı dökülen kişilerin hastaneye gidip kontrl ettirmesi lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
82
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt