E
eokulum
Üye
Aziz Aksöz saç ekimi yorumları ;Teknolojik ve bilimsel gelişmelerin baş döndürücü bir hıza kavuştuğu 21. yüzyıl aynı zamanda bilginin en hızlı eskitildiği dönemdir. Böyle devirlerde bazen gelişmeler takip edilemez olur, insanların kafası “yeni”, “daha yeni” ya da “en yeni” bilgilerle karmakarışık hale gelir. İşte böyle dönemlerin güvenli limanı her zaman “tecrübe ve birikim”dir.
Sektörde çalıştığım on yılı aşkın süredir gerek teknolojik gerekse bilimsel gelişmeleri eş zamanlı olarak takip ederek bu “tecrübe ve birikim”imi her zaman güncel tutmaya gayret ettiğimi ve mesleğime öncülük etmeye çalıştığımı açıklıkla ifade edebilirim. İstanbul Üniversitesi Tıbbı Laboratuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra, birkaç sene laboratuvarlarda çalıştım. Bölümümün bana kattığı en büyük artı, araştırma, geliştirme, tıbbı analiz ve hemen her hastalık bulgusu hakkında yetkin bir bilgi birikimine hakim olmaktı. Deney test ve analiz bulguları konusunda çok iyi eğitimler aldığımız gibi bir laboratuvarın nasıl kurulması gerektiğini de çok iyi öğrenmiştik. Bunun sonucu Türkiye’nin pek çok büyük hastanesinin laboratuvar bölümlerinin açılmasında bizzat yardımcı olarak, öncülük ettim. Bu sırada saç ekimiyle tanıştım. Yine araştırarak, yine bilgilerime yenilerini ekleyerek saç ekimi konusunda sadece Türkiye’de değil dünyada olup bitenleri incelemeye başladım.Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi Limon Çiçeği Sk. No:1 34145 Bakırköy İstanbul adresinde hizmet veren firmanın yorumlarını sizler için derledik :
Emrullah:
Bir iş ne kadar mükemmel yapılır, bir işletmenin müşteri anlayışı ne kadar kusursuz olur, hijyen temizlik titizlik ne kadar hasas olur, bilmeyenler gidip öğrenebilirler. Yeni yaptırdığım sac ekim işleminin, her aynanın karşısına geçtiğimde, ne kadar doğal ve doğru bir yerde yaptırdığıma kanaat getiriyorum. Bu sebeple başta işletme sahibi AZİZ AKSÖZ ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.
Serkan Eren :
İlk saç ekiminde malesef başka bir yerde yaptırdım başarısız çok seyrek oldu alınan saçlarda ziyan oldu araştirmalarim sonucu ikinci operasyonda aziz hocaya saç ektirmeye karar verdim.Nekadar doğru bir karar verdiğimi operasyondan çiktigim gün anladım konforlu hakikaten çok farkları var.işlerine gösterdikleri özen ve gayret takdir edilmeli.ekibide mutlu istekli ve başarıya inanmiş şekilde aziz hoca ile hareket ediyor.Başta Aziz hoca Funda hn.Özge hn.Mert bey .Simge hn.Zeynep hn ekibe tek tek tesekkür etmem gerekir Bu iş basit değil pişman olmamak için çok araştirin Tüm ekibi ve kendisine teşekkür ediyorum.