Soru Azelderm Krem Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 412
  • Cevap 3

Azelderm Krem Kullananlar Memnun mu?

1
Merhabalar minoxil ile birlikte azelderm krem kullanmak istiyorum saç çıkış hızını ciddi derecede artırıyormuş dht önleyici etkisi saçları kalınlaştırıcı etkisi var mış n11 de satıcının biri satıyor minoxun içine azalail asit toz ekleyebilirsin saç dökülmesi için kullanılıyor diye söyledi gereçekten böyle bir etkisi var mı kullananlar varsa tecrübelerini akatarabilir mi?
3 6
1
Arkadaşlar azelderm kremi minoksil daha hızlı emilimi için deri gözeneklerin açılması için biz bu kremi kullanırdık ama şimdi Dermo roller çıktı bunları kullanmak daha mantıklı geliyor bana.
O

omerkoc

Üye
Merhabalar minoxil ile birlikte azelderm krem kullanmak istiyorum saç çıkış hızını ciddi derecede artırıyormuş dht önleyici etkisi saçları kalınlaştırıcı etkisi var mış n11 de satıcının biri satıyor minoxun içine azalail asit toz ekleyebilirsin saç dökülmesi için kullanılıyor diye söyledi gereçekten böyle bir etkisi var mı kullananlar varsa tecrübelerini akatarabilir mi?

U

Uzman

Moderatör
Azelderm krem saç dökülmesi için kullanılıyor kıl kökü iltihabi durumları ortadan kaldırıyor aynı zamanda dht hormonuna karşıda etkisi vardır yağlanma sebumu kurutucu etki gösterir tavsiyem krem olarak kullanın

P

Piyale

Üye
Hocam bu kremi sadece şakaklaramı sürmek gerekiyor vertex açıklığı olan yerlere sürebilirmiyiz.

A

Aydem

Üye
Arkadaşlar azelderm kremi minoksil daha hızlı emilimi için deri gözeneklerin açılması için biz bu kremi kullanırdık ama şimdi Dermo roller çıktı bunları kullanmak daha mantıklı geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt