Aydın Arslan Saç Ekimi Sonuçları

• Konuyu başlatan şeras
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 269
  • Cevap 1

Aydın Arslan Saç Ekimi Sonuçları

1
Aydın arslan saç ekimi sonuçlarımı sizlerle paylaşıyorum . 11 Mart’ta ekim yapıldı. 8 ay bitmek üzere. Önlerin iyi gittiğini düşünüyorum. Her sabah Bioxcin Forte şampuan ile yıkıyorum. 2 kez Prp yaptırdım. Sigara ve alkol yok. Tepe bölgesinin şu hali bile insanı mutlu ediyor. 1 seneye kadar çıkışların ve hacmin devam edeceği söylendi. Dönor bölgemi ve yanları 2 aydan sonra 10 günde bir kazıttım. Hemen hemen iz kalmadı. Sonuç: Her şey her anlamda mükemmel olmayabilir. Ben kendim çok memnunum[IMG alt="✅"]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png[/IMG] Hayatımda verdiğim en güzel karar. Allah, burdaki tüm seyrek saçlı kardeşlerime en güzel sonuçları versin[IMG alt="🙏"]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t80/1/16/1f64f.png[/IMG] [ATTACH type="full"]2463[/ATTACH][ATTACH type="full"]2464[/ATTACH][ATTACH type="full"]2465[/ATTACH]
1 6
1
aydın arslan saç ekimi [ATTACH type="full"]2466[/ATTACH][ATTACH type="full"]2467[/ATTACH][ATTACH type="full"]2468[/ATTACH]
Ş

şeras

Üye
Aydın arslan saç ekimi sonuçlarımı sizlerle paylaşıyorum . 11 Mart’ta ekim yapıldı. 8 ay bitmek üzere. Önlerin iyi gittiğini düşünüyorum. Her sabah Bioxcin Forte şampuan ile yıkıyorum. 2 kez Prp yaptırdım. Sigara ve alkol yok. Tepe bölgesinin şu hali bile insanı mutlu ediyor. 1 seneye kadar çıkışların ve hacmin devam edeceği söylendi. Dönor bölgemi ve yanları 2 aydan sonra 10 günde bir kazıttım. Hemen hemen iz kalmadı. Sonuç: Her şey her anlamda mükemmel olmayabilir. Ben kendim çok memnunum
✅
Hayatımda verdiğim en güzel karar. Allah, burdaki tüm seyrek saçlı kardeşlerime en güzel sonuçları versin
🙏

aydınarslansaç ekimi.jpeg
saç ekimi aydın arslan.jpeg
tepe bölgesi saç ekimi.jpeg

Ş

şeras

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aydın arslan saç ekimi
aydınarslan.jpeg
sakak saç ekimi.jpeg
aydınarslansaçekimi.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
84

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt