Ayaklarım çok terliyor ve parmak arası kokuyor nasıl geçer

Ayaklarım çok terliyor ve parmak arası kokuyor nasıl geçer

1
Yıllardır geçmeyen ayak kokusu nasıl geçer bana bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Uzun yıllar oldu sürekli bu sıkıntı ile karşı karşıya kaldım ve bu konuda hiç çözüm bulamadım. Misafirliğe gitsek çok korkak bir şekilde mahcup şekilde acaba ayaklarım kokuyor mu evden birisi rahatsız olur mu gibi düşüncelerle rahat bir şekilde misafirlik geçiremiyorum. Ayak kokusu beni mahvediyor çok üzülüyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
1 6
1
Hocam benimde ara ara ayklarım çok kokuyor bunu çorap değiştirmekle buldum sizde çoraplarını değiştirin naylonsu çorap kullanmayın
H

Harez

Üye
Yıllardır geçmeyen ayak kokusu nasıl geçer bana bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Uzun yıllar oldu sürekli bu sıkıntı ile karşı karşıya kaldım ve bu konuda hiç çözüm bulamadım. Misafirliğe gitsek çok korkak bir şekilde mahcup şekilde acaba ayaklarım kokuyor mu evden birisi rahatsız olur mu gibi düşüncelerle rahat bir şekilde misafirlik geçiremiyorum. Ayak kokusu beni mahvediyor çok üzülüyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

B

bariz

Üye
Hocam benimde ara ara ayklarım çok kokuyor bunu çorap değiştirmekle buldum sizde çoraplarını değiştirin naylonsu çorap kullanmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
108
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt