Ay yıldız estetik saç ekimi öncesi sonrası 4600 greft

• Konuyu başlatan kaln
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 603
  • Cevap 7

Ay yıldız estetik saç ekimi öncesi sonrası 4600 greft

1
Arkadaşlar merhaba İstanbul' da Emsey Hospital de ay yıldız estetik saç ekim merkezinde saç ektirdim bir tanıdık ile tavsiyesi üzerine saç ekimi yaptırdım . Ay yıldız saç ekim merkezinde gerçekleşen saç ekimi 4500 greft olarak söylendi. Saç ekimi fue olarak yapıldı. Saç Ekim öncesi ve diğer fotoğrafları paylaştım 213. gün bugün saç ekimi öncesi resim sırasıyla şok dökülme ve 213. güne kadar olan süreci sizlerle paylaşıyorum. [ATTACH alt="ay yıldız estetik.jpg"]201[/ATTACH][ATTACH alt="gökçen ayyıldız saç ekimi.jpg"]202[/ATTACH][ATTACH alt="saç ekimi resmi.jpg"]203[/ATTACH][ATTACH alt="ayyıldız saç ekimi.jpg"]204[/ATTACH][ATTACH alt="ay yıldız saç ekimi.jpg"]205[/ATTACH][ATTACH alt="gökçen ayyıldız.jpg"]206[/ATTACH][ATTACH alt="şok dökülme.jpeg"]208[/ATTACH][ATTACH alt="saç ekimi ayyıldız.jpeg"]209[/ATTACH]
7 6
1
Çok güzel sonuçlar maşallah kardeşim baya bya iyi diyebilriim.
K

kaln

Üye
Arkadaşlar merhaba İstanbul' da Emsey Hospital de ay yıldız estetik saç ekim merkezinde saç ektirdim bir tanıdık ile tavsiyesi üzerine saç ekimi yaptırdım . Ay yıldız saç ekim merkezinde gerçekleşen saç ekimi 4500 greft olarak söylendi. Saç ekimi fue olarak yapıldı.
Saç Ekim öncesi ve diğer fotoğrafları paylaştım 213. gün bugün saç ekimi öncesi resim sırasıyla şok dökülme ve 213. güne kadar olan süreci sizlerle paylaşıyorum.
ay yıldız estetik.jpggökçen ayyıldız saç ekimi.jpgsaç ekimi resmi.jpgayyıldız saç ekimi.jpgay yıldız saç ekimi.jpggökçen ayyıldız.jpgşok dökülme.jpegsaç ekimi ayyıldız.jpeg

C

Coward

Üye
Ay yıldız saç ekim merkezinin ismini yeni duyuyorum açıkçası yeni firmalar duydukça insan hayret ediyor sonuçlarıda güzel oluyor. Hocam saç ekim sonucunu görebilirmiyim

Mete

Mete

Üye
Son halini göremedim?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Şuan gayet iyi gözüküyor önemli olan 8 ay sonrası

K

kaln

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar 7 aylık saç ekimi sürecim fotoğraflar bugünün son sürecim nasıl sizce
saç ekimi ay yıldız.jpgsaç ekimi ayyıldız.jpg

S

seco

Üye
Çok güzel sonuçlar maşallah kardeşim baya bya iyi diyebilriim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
92
Toplam ziyaretçi
143

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt