Soru Avodart sabah mı akşam mı kullanılır?

• Konu Sahibi Pakito
  • 21 Görüntülenme
  • 3 Yorum
P

Pakito

Üye
Selamlar arkadaşlar, son 3 yıldır saçlarımda belirgin bir seyrelme oluştu bunu berberde fark ettim. Şakaklar zaten açık genel saç incelmesi var yanlar iyicene gerilemeye başladı. Dutasterid 3 güne bir kullanmayı düşünüyorum nasıl kullanmam gerektiğini ilacın olumsuz yan etkilerine karşı neler yapmam gerektiği hakkında deneyimlerini paylaşabilecek olan var mı? Avodart ilacını sabah mı yoksa akşam mı almak gerekiyor? Ne zaman alırsam daha çok etkisi olur? Hangi yöntemler ya da tedaviler seyrelmeyi durdurmak veya saçları güçlendirmek için etkili oldu?

Kier

Kier

Üye
Akşam yemekten 20 dakika önce almak daha uygun olur bol su içmek gerekir.

H

Hairs

Üye
Aç karnına alınca daha çok etkili oluyor özellikle bol su ile içersiniz ben deneyip gördüm yani

lusyus

lusyus

Üye
Aç veya tok fark etmez öğlen saatlerinde almak gerekir aç karna daha etkili olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt