Bilgi Avodart Reçetesiz Alınır mı?

• Konuyu başlatan Sacsizadam
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 764
  • Cevap 1

Avodart Reçetesiz Alınır mı?

1
İyi günler arkadaşlar yaklaşık bir buçuk yıldır proscar kullanıyordum sadece vertex bölgemde hafif kararma yaptığı için kullanmayı bırakacağım ve Avodart dutasterid ilacına başlayacağım. Proscar 1.25 mg sadece vertex de hafif etkili oldu ön bölgelerimdeki saç incelemeleri ve saç seyrelmesi aynı şekilde duruyor, yağlanma önleyici olarak konazol şampuan kullanıyordum ancak İlk başlarda iyi temizliyor bir gün sonra tekrar saçlar gene yağlanıyor. Yani faydası yok anlayacağınız ekstra olarak biotin de alıyorum şimdi de bu ilacı kullanmaya başlayacağım sormak istediğin avodart reçetesiz alınabiliyor mu ya da doktora reçete ile yazdırabilir miyiz?
1 6
1
Eczaneden reçetesiz alabilirsin doktora yazdıramazsın ama babana belki yazar
S

Sacsizadam

Üye
İyi günler arkadaşlar yaklaşık bir buçuk yıldır proscar kullanıyordum sadece vertex bölgemde hafif kararma yaptığı için kullanmayı bırakacağım ve Avodart dutasterid ilacına başlayacağım. Proscar 1.25 mg sadece vertex de hafif etkili oldu ön bölgelerimdeki saç incelemeleri ve saç seyrelmesi aynı şekilde duruyor, yağlanma önleyici olarak konazol şampuan kullanıyordum ancak İlk başlarda iyi temizliyor bir gün sonra tekrar saçlar gene yağlanıyor. Yani faydası yok anlayacağınız ekstra olarak biotin de alıyorum şimdi de bu ilacı kullanmaya başlayacağım sormak istediğin avodart reçetesiz alınabiliyor mu ya da doktora reçete ile yazdırabilir miyiz?

Apocalypse

Apocalypse

Üye
Eczaneden reçetesiz alabilirsin doktora yazdıramazsın ama babana belki yazar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
59
Toplam ziyaretçi
87

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt