Soru Avodart kullanımı hakkında sorular

• Konuyu başlatan couza
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 792
  • Cevap 4

Avodart kullanımı hakkında sorular

1
Arkadaşlar merhaba saç için avodart dutasterid kullanmaya başlayacak 6 aydır günde 1 mg finasterid kullanıyorum henüz saçıma bir etkisi olduğunu göremedim şuana kadarda yan etkiside olmadı. Finasterid bende işe yaramıyor gibi sanki dht hormonuna karşı etki etmediğini düşünüyorum saç dökülmesi son sürat devam ediyor kendime söz verdim bu ilacı 6 ay kullanacağım diye ama etki etmezse kötüye gidişat devam ederse ne yapılmalı? Bundan önce 20 yaşımda sadece yanlarım çok açıktı o yüzden soruyorum. Dutasteride kullancam nerede satılır ve finasterid ne kadar süre daha kullanmam gerekir. Dutasteridin daha etkili olduğunu biliyorum ve işe yarayacaksa kullanırım da sıkıntı nerede satıldığı ve fiyatı ve günlük nasıl ne kadar süre kullanmam gerekli.
4 6
1
[USER=41]@couza[/USER], kardeşim son durmunuz ne oldu ilaç kullanıyor musunuz?
C

couza

Üye
Arkadaşlar merhaba saç için avodart dutasterid kullanmaya başlayacak 6 aydır günde 1 mg finasterid kullanıyorum henüz saçıma bir etkisi olduğunu göremedim şuana kadarda yan etkiside olmadı. Finasterid bende işe yaramıyor gibi sanki dht hormonuna karşı etki etmediğini düşünüyorum saç dökülmesi son sürat devam ediyor kendime söz verdim bu ilacı 6 ay kullanacağım diye ama etki etmezse kötüye gidişat devam ederse ne yapılmalı? Bundan önce 20 yaşımda sadece yanlarım çok açıktı o yüzden soruyorum. Dutasteride kullancam nerede satılır ve finasterid ne kadar süre daha kullanmam gerekir. Dutasteridin daha etkili olduğunu biliyorum ve işe yarayacaksa kullanırım da sıkıntı nerede satıldığı ve fiyatı ve günlük nasıl ne kadar süre kullanmam gerekli.

P

Player

Üye
Ben dutasterid kullanıyorum eğer agresif dökülmeniz yoksa vertexi kapatıyor önlerde sıkılaşma sağlıyor ben haftada 2 tane alıyorum aynı zamanda minoxil, kafein ve arginine losyon kullanıyorum bu tedaviden oldukça memnunum.

lusyus

lusyus

Üye
Finasterid için 6 ay kullanım çok erken DHT inhibitörler ile kısa sürede saç çıkarmak zordur. Saç köklerinin yenilenmesi tekrar saç üretmesi kolay olmuyor. Kafa derisindeki DHT miktarı azalsa bile uyuyan saç köklerini aktif etmek için uyarıcı losyonlar kullanılmalıdır. Bunu en güzel yapan minoxidil ve estradiol losyonlarıdır. İllaki dutasteride kullanmak istiyorsan 2 güne 1 tek kapsül tok karna alabilirsin. Avodart tek kapsül 0.5 mg dutasterid içerir ve vücutta yarılanma süresi 1 haftadır. Etkisini uzun süre azaltmaz. Finasteritten daha çok yan etki yapabilir. Eczanelerde avodart ilacını bulabilirsin.

C

couza

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmaya başlayacam bakalım 3 güne 1 olarak başka çarem kalmadı proscar etki etmedi minoxilde etkisi azaldı zamanla etkilerini yazarım konuya

H

Hermes

Üye
@couza, kardeşim son durmunuz ne oldu ilaç kullanıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt