Soru Avodart kullanımı 6 ay ve kök hücre tedavisi?

• Konuyu başlatan Sliper
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 539
  • Cevap 1

Avodart kullanımı 6 ay ve kök hücre tedavisi?

1
Selamlar arkadaşlar, 1 yıl finasterid kullandıktan sonra çok etkisini görmedim şimdi 6 aydır avodart kullandım sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 kadar saç hacmimde artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı, önlerde incelmiş tüylerde kalınlaşma uzama gördüm, eksileri bırakmama neden olan cinsel istekte çok azalma, sertleşme sorunuydu ilk aylarda olmamasına rağmen 6. aydan sonra libido düşüşğ, ereksiyon olamama gibi sorunlar oluştu bende bırakmak zorunda kaldım. Soracağınız başka sorularınız varsa cevaplarım. Birde kök hücre yöntemi varmış bunu araştırıyorum bilgi sahibi olan varmı ?
1 6
1
Dudasterid ağır bir ilaç ilacın vucutta etkiside 4 gün sürüyor diye biliyorum, yani her gün değilde 3 günde bir alınması hem bu tarz sıkıntılarında önune geçer diye düşünüyorum her gün hergün agır gelebilir.
S

Sliper

Üye
Selamlar arkadaşlar, 1 yıl finasterid kullandıktan sonra çok etkisini görmedim şimdi 6 aydır avodart kullandım sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 kadar saç hacmimde artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı, önlerde incelmiş tüylerde kalınlaşma uzama gördüm, eksileri bırakmama neden olan cinsel istekte çok azalma, sertleşme sorunuydu ilk aylarda olmamasına rağmen 6. aydan sonra libido düşüşğ, ereksiyon olamama gibi sorunlar oluştu bende bırakmak zorunda kaldım. Soracağınız başka sorularınız varsa cevaplarım.

Birde kök hücre yöntemi varmış bunu araştırıyorum bilgi sahibi olan varmı ?

lusyus

lusyus

Üye
Dudasterid ağır bir ilaç ilacın vucutta etkiside 4 gün sürüyor diye biliyorum, yani her gün değilde 3 günde bir alınması hem bu tarz sıkıntılarında önune geçer diye düşünüyorum her gün hergün agır gelebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt