Z
Ziower
Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 26 saçlarımın durumu gittikçe seyrelip açılan bir durum var, önlerim seyreldi, inceldi, vertexte açılma kendini belli etmeye başladı 8 ay proscar kullanıp faydasını göremeyince bende avodart (dutasterid) 3 güne 1 kullanmaya başladım bugün kullanalım tam 1 ay oldu fark ettiğim bir durum saç derisinde oluşan ağrılar, batma acı veren hissiyat tamamen kaybolmuş durumda. Forumdan estradiol losyonda temin ettim kullanalı 1 hafta oluyor. Saçları güçlendirmek için 5000 mcg biotinde aldım onuda yakında kullanmaya başlayacam. İlk 1 aylık avodart kullanım ve son 2 haftadır estradiol losyon düşüncelerim kesinlikle bu iki ilacı etkisinin yüksek olduğu yönünde. Ön saç çizginin sürekli takip ediyorum bir kaç tane 1-2 cm uzunluğunda hiç saç olmayan yerlerden çıkışlar başlamış. Bu tedaviden umudum yüksek 3 ay sonra resimlerimi paylaşacak. Ama şunu söyleyin proscar herkeste etkisi olmuyor. Avodart saçlarımı rahatlattı keşke önceden kullansaydım. Yan etkide şuan için görmedim. Gelişmeleri buradan bildirecem.