Avodart 1 yıl kullanıp etkisinin olmaması

• Konuyu başlatan vayezikhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 419
  • Cevap 2

Avodart 1 yıl kullanıp etkisinin olmaması

1
1 yıl finasterid kullanıp sonrada devamında 1 yıl avodart kullanıp hiç etki etmemesi ne olabilir sizce etki etmediği gibi bir çok yan etkisiyle uğraşıyorum bırakmak zorunda kalacam ne yapacağız böyle.
2 6
1
[QUOTE="vayezikhan, post: 3186, member: 81"] 1 yıl finasterid kullanıp sonrada devamında 1 yıl avodart kullanıp hiç etki etmemesi ne olabilir sizce etki etmediği gibi bir çok yan etkisiyle uğraşıyorum bırakmak zorunda kalacam ne yapacağız böyle. [/QUOTE] Burda olay androjen hormonu olan testonun artışı. Dutasterid testosteronu çok daha fazla arttırdığı için saç folikülleri bundanda etkileniyor, testosteronda saçları döken bir hormon bende şakak bölgemdeki minyatürler için dutasterid düşünmeye başladım ama size bir soru sormak istedim. Saç derimde artan testosteronu neyle azaltabilirim? Direkt kandaki testosteronu azaltmak istemiyorum sadece saç derisine uygulayabiliceğim bir şey var mı?
V

vayezikhan

Üye
1 yıl finasterid kullanıp sonrada devamında 1 yıl avodart kullanıp hiç etki etmemesi ne olabilir sizce etki etmediği gibi bir çok yan etkisiyle uğraşıyorum bırakmak zorunda kalacam ne yapacağız böyle.

lusyus

lusyus

Üye
Minoxidil yada estradiol losyon kullansanız daha hızlı gelişme görebilirsiniz.

J

Jeolog

Üye
Burda olay androjen hormonu olan testonun artışı. Dutasterid testosteronu çok daha fazla arttırdığı için saç folikülleri bundanda etkileniyor, testosteronda saçları döken bir hormon bende şakak bölgemdeki minyatürler için dutasterid düşünmeye başladım ama size bir soru sormak istedim. Saç derimde artan testosteronu neyle azaltabilirim? Direkt kandaki testosteronu azaltmak istemiyorum sadece saç derisine uygulayabiliceğim bir şey var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt