Soru Avil Merhem Kullananlar Bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Bünyamin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 233
  • Cevap 1

Avil Merhem Kullananlar Bakabilir mi?

1
Selamlar arkadaşlar, dışarıda uzun süre çalışmaktan dolayı kollarımda, alnımda, boynumda güneş yanığı için Avil merhemi kullanmayı düşünüyorum, ama bu konuda tecrübeli olanların fikirlerini almak istiyorum. Daha önce bu merhemi güneş yanığında kullananlar varsa, etkili olup olmadığını paylaşabilirler mi? Yan etkileri ya da dikkat edilmesi gereken durumlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Avil merhem kullanılabilir ancak güneş kremi 50 faktörlü kullanmanız gerekir. Güneşe çıkmadan önce sürün
B

Bünyamin

Üye
Selamlar arkadaşlar, dışarıda uzun süre çalışmaktan dolayı kollarımda, alnımda, boynumda güneş yanığı için Avil merhemi kullanmayı düşünüyorum, ama bu konuda tecrübeli olanların fikirlerini almak istiyorum. Daha önce bu merhemi güneş yanığında kullananlar varsa, etkili olup olmadığını paylaşabilirler mi? Yan etkileri ya da dikkat edilmesi gereken durumlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

O

Orçun

Üye
Avil merhem kullanılabilir ancak güneş kremi 50 faktörlü kullanmanız gerekir. Güneşe çıkmadan önce sürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
15
Toplam ziyaretçi
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt