Soru Avesin saç serumu kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan leroxy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 62
  • Cevap 2

Avesin saç serumu kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, Avesin saç serumu kullanıp herhangi bir faydasını görenler varsa serum hakkındaki tecrübelerinizi merak ediyorum. Kullananlar genel olarak memnun mu? Özellikle saç dökülmesini durdurup yeni saç çıkaranlar oldu mu? Ürünün içeriği procapil %3, %4 Anagain, Cafein, Saw palmetto, biotin gibi bileşenler var. Deneyimlerinize göre uzun vadede sonuç alabiliyor musunuz? Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Saç dökülmesiyle mücadele eden biri olarak bu tarz ürünler hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. [ATTACH type="full"]2648[/ATTACH]
2 6
1
Bu avesin sprey içindeki saw palmetto topikal olarak nasıl etki ediyor ben oral kaç ay kullandım bi işe yaramadı
L

leroxy

Üye
Merhaba arkadaşlar, Avesin saç serumu kullanıp herhangi bir faydasını görenler varsa serum hakkındaki tecrübelerinizi merak ediyorum. Kullananlar genel olarak memnun mu? Özellikle saç dökülmesini durdurup yeni saç çıkaranlar oldu mu?

Ürünün içeriği procapil %3, %4 Anagain, Cafein, Saw palmetto, biotin gibi bileşenler var. Deneyimlerinize göre uzun vadede sonuç alabiliyor musunuz?

Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Saç dökülmesiyle mücadele eden biri olarak bu tarz ürünler hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

Avesin saç serumu kullananlar yorumları.jpg

H

Hudzell

Üye
Serum 50 ml 600 tl bu gidişle saç bakım serumu üretip satmaya başlayacam nede olsa işe yaramazsa para iadesi yok.

S

Sertaç

Üye
Bu avesin sprey içindeki saw palmetto topikal olarak nasıl etki ediyor ben oral kaç ay kullandım bi işe yaramadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt