Ataşehir Emphair Saç Ekimi 3350 Greft

Ataşehir Emphair Saç Ekimi 3350 Greft

1
Saç ekimi sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar ve bu sürecim nasıl olmuş saçlarımdan şuana kadar gayet çok memnunum. Saç ekimi şuan 9. Ay ve saç ekimi yapılırken o an bana kök hücre tedaviside yapıldı. Saç ekimi sonrası 2 defa prp yaptırdım , bunlar firmanın saç ekimi paketi içindeydi. İstanbul Ataşehirde bulunan emphair saç ekim merkezine saç ekimi yaptırdım ve sonuçlarımı paylaşıyorum. [ATTACH type="full"]2551[/ATTACH]
4 6
1
Teknik iyi kullanılmış istenilen sıklaşma sağlanmış güzel bir saç ekimi olmuş. Yeni saçlarınızı güle güle kullanın. Ense bölgesini de eklerseniz olumsuz bir durum varmı bakalım.
K

Koç

Üye
Saç ekimi sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar ve bu sürecim nasıl olmuş saçlarımdan şuana kadar gayet çok memnunum. Saç ekimi şuan 9. Ay ve saç ekimi yapılırken o an bana kök hücre tedaviside yapıldı. Saç ekimi sonrası 2 defa prp yaptırdım , bunlar firmanın saç ekimi paketi içindeydi. İstanbul Ataşehirde bulunan emphair saç ekim merkezine saç ekimi yaptırdım ve sonuçlarımı paylaşıyorum.

emphair.jpeg

K

Koç

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç Ekimi Sonrası fotoğraflarım

emphair ataşehir.jpeg

K

Koç

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç Ekimi Sonrası tepe bölgesi
emphair saç ekimi.jpeg

B

Babo

Üye
Çok güzel olmuş kardeşim daha ne olsun,

S

Sloccer

Üye
Teknik iyi kullanılmış istenilen sıklaşma sağlanmış güzel bir saç ekimi olmuş. Yeni saçlarınızı güle güle kullanın. Ense bölgesini de eklerseniz olumsuz bir durum varmı bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
79

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt