At kuyruğu şampuanı saç çıkarır mı?

• Konuyu başlatan umitsari
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 306
  • Cevap 1

At kuyruğu şampuanı saç çıkarır mı?

1
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu aralar alışveriş sitelerine bakıyorum at kuyruğu şampuanları bu günlerde çok revaçta birçok insan özellikle bayanlar hızlı saç uzatmak için saçlarını güçlendirmek ve yeni saç çıkartmak için at kuyruğu şampuanlarını alıp kullanmayı düşünüyor ya da kullanıyor şimdi benim anlamadığım soru şu bu tür şampuanların içerisinde silica yani at kuyruğu bitkisinden elde edilen bitki özütleri bulunuyor bunlar şimdi saç derisinde üç beş dakika bekleyen bir sıvı nasıl oluyorda saç derisinden hızlı bir şekilde emiliyor saç hücrelerine nüfuz ediyor ve saç köklerini uyararak daha kaliteli saç büyümesini sağlıyor böyle bir durum sizce mümkün müdür akla mantığa uygun mudur bana pek inandırıcı gelmiyor bu tür ürünler acaba pazarlama taktiği mi yoksa gerçekten işe yarıyor da bizim mi haberimiz yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
1 6
1
Şampuan saç çıkarmaz kesinlikle çıkarmaz
U

umitsari

Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu aralar alışveriş sitelerine bakıyorum at kuyruğu şampuanları bu günlerde çok revaçta birçok insan özellikle bayanlar hızlı saç uzatmak için saçlarını güçlendirmek ve yeni saç çıkartmak için at kuyruğu şampuanlarını alıp kullanmayı düşünüyor ya da kullanıyor şimdi benim anlamadığım soru şu bu tür şampuanların içerisinde silica yani at kuyruğu bitkisinden elde edilen bitki özütleri bulunuyor bunlar şimdi saç derisinde üç beş dakika bekleyen bir sıvı nasıl oluyorda saç derisinden hızlı bir şekilde emiliyor saç hücrelerine nüfuz ediyor ve saç köklerini uyararak daha kaliteli saç büyümesini sağlıyor böyle bir durum sizce mümkün müdür akla mantığa uygun mudur bana pek inandırıcı gelmiyor bu tür ürünler acaba pazarlama taktiği mi yoksa gerçekten işe yarıyor da bizim mi haberimiz yok bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

E

erco

Üye
Şampuan saç çıkarmaz kesinlikle çıkarmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
53
Çevrim içi ziyaretçiler
95
Toplam ziyaretçi
148

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt