Asuman Hair Trans saç ekimi 4500 greft yaptırcam

• Konuyu başlatan Demirkan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 294
  • Cevap 0

Asuman Hair Trans saç ekimi 4500 greft yaptırcam

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmak için Asuman hair trans merkezinde 4500 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum aradım konuştum resim gönderdim bana 4500 greft için 13000 tl fiyat söylediler konaklama dahil, dhi sıkılaştırma ekimi yapılacak, donör bölgem saç kalınlığı normal yeterli seviyede saç var ancak kafama takılan bazı sorular var ekim öncesi var olan saçlar zarar görür mü diğer forumda mevcut saçların bazıları zarar gördüğünü yazmışlar bu sorun aklımı kurcaladı. İlaç olarak proscar kullanıyorum ekimden sonrada kullanmaya devam etcem. Bana bu merkez hakkında duyduğunuz gördüğünüz sonuçlardan bahsederseniz sevinirim. Bol bol yorum yapın.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırmak için Asuman hair trans merkezinde 4500 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum aradım konuştum resim gönderdim bana 4500 greft için 13000 tl fiyat söylediler konaklama dahil, dhi sıkılaştırma ekimi yapılacak, donör bölgem saç kalınlığı normal yeterli seviyede saç var ancak kafama takılan bazı sorular var ekim öncesi var olan saçlar zarar görür mü diğer forumda mevcut saçların bazıları zarar gördüğünü yazmışlar bu sorun aklımı kurcaladı. İlaç olarak proscar kullanıyorum ekimden sonrada kullanmaya devam etcem. Bana bu merkez hakkında duyduğunuz gördüğünüz sonuçlardan bahsederseniz sevinirim. Bol bol yorum yapın.
D

Demirkan

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
98

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt