Asuman Hair saç ekimi yaptırmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 274
  • Cevap 3

Asuman Hair saç ekimi yaptırmalı mıyım?

1
Herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum genel yorumlara bakarak Asuman Hair de saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Özel Pendik bölge hastanesinde Asuman hanımdan randevu alarak görüşmeye gittim. Genel sıkılaştırma ekimi olacak 3800 greft, bana söyledikleri bu genel olarak beni memnum edecek denildi. Saç ekimi öncesi prozinc plus saç dökülme karşıtı serum ve xpecia tablet verdi kullanmam için. Siz değerli forum üyelerine danışmak istediğim konu; Saç derim yağlı olduğu için ekim sonrası için tam istediğim sonucu almam için protein ağırlıklı beslencekmişim. Yağlı saç derisi olması ekim için sorun mu oluyor? Bana ekim öncesi önereceğimiz başka birşeyler var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
3 6
1
Asuman hanıma ektir bende donör bölgen çok iyi tüm alanı kapatır
U

Ugur

Üye
Herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum genel yorumlara bakarak Asuman Hair de saç ekimi yaptırmaya karar verdim.

Özel Pendik bölge hastanesinde Asuman hanımdan randevu alarak görüşmeye gittim. Genel sıkılaştırma ekimi olacak 3800 greft, bana söyledikleri bu genel olarak beni memnum edecek denildi.

Saç ekimi öncesi prozinc plus saç dökülme karşıtı serum ve xpecia tablet verdi kullanmam için.

Siz değerli forum üyelerine danışmak istediğim konu;

Saç derim yağlı olduğu için ekim sonrası için tam istediğim sonucu almam için protein ağırlıklı beslencekmişim. Yağlı saç derisi olması ekim için sorun mu oluyor?

Bana ekim öncesi önereceğimiz başka birşeyler var mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

P

Player

Üye
Asuman hanım iyi bir yer saç ekimleri başarılı donör bölgen nasıl

Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimi alınan donör bölge çok önemli

R

Recebo

Üye
Asuman hanıma ektir bende donör bölgen çok iyi tüm alanı kapatır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt