U
Ugur
Üye
Herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum genel yorumlara bakarak Asuman Hair de saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Özel Pendik bölge hastanesinde Asuman hanımdan randevu alarak görüşmeye gittim. Genel sıkılaştırma ekimi olacak 3800 greft, bana söyledikleri bu genel olarak beni memnum edecek denildi.
Saç ekimi öncesi prozinc plus saç dökülme karşıtı serum ve xpecia tablet verdi kullanmam için.
Siz değerli forum üyelerine danışmak istediğim konu;
Saç derim yağlı olduğu için ekim sonrası için tam istediğim sonucu almam için protein ağırlıklı beslencekmişim. Yağlı saç derisi olması ekim için sorun mu oluyor?
Bana ekim öncesi önereceğimiz başka birşeyler var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Özel Pendik bölge hastanesinde Asuman hanımdan randevu alarak görüşmeye gittim. Genel sıkılaştırma ekimi olacak 3800 greft, bana söyledikleri bu genel olarak beni memnum edecek denildi.
Saç ekimi öncesi prozinc plus saç dökülme karşıtı serum ve xpecia tablet verdi kullanmam için.
Siz değerli forum üyelerine danışmak istediğim konu;
Saç derim yağlı olduğu için ekim sonrası için tam istediğim sonucu almam için protein ağırlıklı beslencekmişim. Yağlı saç derisi olması ekim için sorun mu oluyor?
Bana ekim öncesi önereceğimiz başka birşeyler var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.