Saç Ekimi Asuman Hair Saç Ekimi Sonuçları

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 45
  • Cevap 0

Asuman Hair Saç Ekimi Sonuçları

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç ekimi konusunda birçok seçenek var ve bu konuda deneyim sahibi olan kişilerin yorumları oldukça faydalı olabiliyor. Bu yüzden, Asuman Hair saç ekimi hizmetleri hakkında elde ettiğim deneyim ve sonuçları paylaşmak istiyorum. Asuman Hair Hakkında: Asuman Hair, saç ekimi konusunda uzun yıllardır hizmet veren bir kliniktir. Kişisel deneyimlerim ve gördüğüm sonuçlar hakkında aşağıdaki bilgileri paylaşmak isterim. Saç Ekimi Sonuçları: İşlem Türü: FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) Süreç: 2-3 saat süren işlem sonrası birkaç gün süren iyileşme süreci. Sonuçlar: Yaklaşık 6-12 ay arasında saç köklerinin tam olarak çıktığını ve doğal bir görünüm kazandığını gözlemledim. Saç telleri kalın ve sağlıklı görünüyor. Firma İletişim Bilgileri: Adres: Pendik İstanbul Telefon: +90 546 956 42 29 E-posta: [email]info@asumanhairtransplant.com[/email] Website: asumanhairtransplant.com Sonuç ve Tavsiye: Genel olarak, Asuman Hair’in sunduğu saç ekimi hizmetlerinden memnun kaldım. Uzman kadro ve modern ekipmanları ile süreç oldukça profesyonel bir şekilde yürütüldü. Eğer saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, Asuman Hair’i değerlendirebilirsiniz. Bu konuda deneyimlerinizi veya sorularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, konudan sorabilirsiniz.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç ekimi konusunda birçok seçenek var ve bu konuda deneyim sahibi olan kişilerin yorumları oldukça faydalı olabiliyor. Bu yüzden, Asuman Hair saç ekimi hizmetleri hakkında elde ettiğim deneyim ve sonuçları paylaşmak istiyorum. Asuman Hair Hakkında: Asuman Hair, saç ekimi konusunda uzun yıllardır hizmet veren bir kliniktir. Kişisel deneyimlerim ve gördüğüm sonuçlar hakkında aşağıdaki bilgileri paylaşmak isterim. Saç Ekimi Sonuçları: İşlem Türü: FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) Süreç: 2-3 saat süren işlem sonrası birkaç gün süren iyileşme süreci. Sonuçlar: Yaklaşık 6-12 ay arasında saç köklerinin tam olarak çıktığını ve doğal bir görünüm kazandığını gözlemledim. Saç telleri kalın ve sağlıklı görünüyor. Firma İletişim Bilgileri: Adres: Pendik İstanbul Telefon: +90 546 956 42 29 E-posta: [email]info@asumanhairtransplant.com[/email] Website: asumanhairtransplant.com Sonuç ve Tavsiye: Genel olarak, Asuman Hair’in sunduğu saç ekimi hizmetlerinden memnun kaldım. Uzman kadro ve modern ekipmanları ile süreç oldukça profesyonel bir şekilde yürütüldü. Eğer saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, Asuman Hair’i değerlendirebilirsiniz. Bu konuda deneyimlerinizi veya sorularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, konudan sorabilirsiniz.
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç ekimi konusunda birçok seçenek var ve bu konuda deneyim sahibi olan kişilerin yorumları oldukça faydalı olabiliyor. Bu yüzden, Asuman Hair saç ekimi hizmetleri hakkında elde ettiğim deneyim ve sonuçları paylaşmak istiyorum.

Asuman Hair Hakkında:

Asuman Hair, saç ekimi konusunda uzun yıllardır hizmet veren bir kliniktir. Kişisel deneyimlerim ve gördüğüm sonuçlar hakkında aşağıdaki bilgileri paylaşmak isterim.

Saç Ekimi Sonuçları:

İşlem Türü: FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu)

Süreç: 2-3 saat süren işlem sonrası birkaç gün süren iyileşme süreci.

Sonuçlar: Yaklaşık 6-12 ay arasında saç köklerinin tam olarak çıktığını ve doğal bir görünüm kazandığını gözlemledim. Saç telleri kalın ve sağlıklı görünüyor.

Firma İletişim Bilgileri:

Adres: Pendik İstanbul
Telefon: +90 546 956 42 29
E-posta: info@asumanhairtransplant.com
Website: asumanhairtransplant.com

Sonuç ve Tavsiye:

Genel olarak, Asuman Hair’in sunduğu saç ekimi hizmetlerinden memnun kaldım. Uzman kadro ve modern ekipmanları ile süreç oldukça profesyonel bir şekilde yürütüldü. Eğer saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, Asuman Hair’i değerlendirebilirsiniz.

Bu konuda deneyimlerinizi veya sorularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, konudan sorabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt