Assos Androvium %2 sprey ne işe yarar?

• Konuyu başlatan simell
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 301
  • Cevap 2

Assos Androvium %2 sprey ne işe yarar?

1
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır yaşadığım saç dökülmesi artık görünür hale gelmeye başlad, saç derimde seyrelmeler iyice görülür hale geldi. Doktora gittim kadın doğuma cildiye doktoruna gitmemi söyledi. Cildiye doktoru kan tahlili yaptırmamı istedi. Tahlil sonuçlarına göre iki ilaç verdi biri saç derisinde oluşan kızarıklıklar için diğeri androvium %2 topikal çözelti sprey. Bugün 4. gün ve ilginç bir şekilde saç dökülmem kesildi, eskide toplarken tutam tutam elime saçlar geliyordu şimdi 2-3 tele kadar düştü hatta hiç gelmemeye başladı. Ancak okuduğum kadarıyla da bu sadece kullanım süreci boyunca verdiği bir etkiymiş. Yani sürekli kullanmamı gerektiyor. Bu spreyi bırakınca tekrar dökülecek mi bu konuda bir fikri olan veya daha önce kullanmis olan var mı?
2 6
1
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim doktoruma soracağım bu ilaci
S

simell

Üye
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır yaşadığım saç dökülmesi artık görünür hale gelmeye başlad, saç derimde seyrelmeler iyice görülür hale geldi. Doktora gittim kadın doğuma cildiye doktoruna gitmemi söyledi. Cildiye doktoru kan tahlili yaptırmamı istedi. Tahlil sonuçlarına göre iki ilaç verdi biri saç derisinde oluşan kızarıklıklar için diğeri androvium %2 topikal çözelti sprey. Bugün 4. gün ve ilginç bir şekilde saç dökülmem kesildi, eskide toplarken tutam tutam elime saçlar geliyordu şimdi 2-3 tele kadar düştü hatta hiç gelmemeye başladı.
Ancak okuduğum kadarıyla da bu sadece kullanım süreci boyunca verdiği bir etkiymiş. Yani sürekli kullanmamı gerektiyor. Bu spreyi bırakınca tekrar dökülecek mi bu konuda bir fikri olan veya daha önce kullanmis olan var mı?

E

Esra

Üye
ben priorin intense tablet kullandım çok memnun kaldım bir araştırın dizede faydası olabilir

S

simell

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim doktoruma soracağım bu ilaci

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
63
Çevrim içi ziyaretçiler
109
Toplam ziyaretçi
172
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt