Assos Aga-E Tablet Ne İşe Yarar?

• Konuyu başlatan Umut
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 883
  • Cevap 2

Assos Aga-E Tablet Ne İşe Yarar?

1
Herkese selam arkadaşlar 25 yaşındayım saçlarımın incelmesi ve şakak kısmında açılmalar var bende doktora muayene oldum. Dermatolog bana sabah akşam 2x5 puf minoxil günlük uygulamamı istedi. Yanına aga-e tablet ve alopecia şampuan yazdı. Agahe tablet günde 1 tane kullancam. Bu konularda fazla bir bilgim olmadığı için yeniyim bu tablet finasterid veya avodart gibi bir tablet midir yoksa daha farklı içeriğemi sahip tavsiye edermisiniz kullanan varmıdır?
2 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 3099, member: 4"] Dostum AGA-E tabletin içinde finasterid veya dutasterid bulunmaz. Bu ilaçların içine konan daha kimyevi güçlü etken maddelerdir. Aga-e tablet içinde tamamen doğan bitkisel ekstralar vardır. Bu nedenle ilaçlar ile kıyaslama yapılamaz. [/QUOTE] Cevap için teşekkürler aga-e tablet 2 şişe kullandım sonuç hayal kırıklığı şakaklarımdaki açılmalar ve dökülmeler durmadı saçlarım bile kalınlaşmadı bilginize..
U

Umut

Üye
Herkese selam arkadaşlar 25 yaşındayım saçlarımın incelmesi ve şakak kısmında açılmalar var bende doktora muayene oldum. Dermatolog bana sabah akşam 2x5 puf minoxil günlük uygulamamı istedi. Yanına aga-e tablet ve alopecia şampuan yazdı. Agahe tablet günde 1 tane kullancam. Bu konularda fazla bir bilgim olmadığı için yeniyim bu tablet finasterid veya avodart gibi bir tablet midir yoksa daha farklı içeriğemi sahip tavsiye edermisiniz kullanan varmıdır?

L

lastmorn

Üye
Dostum AGA-E tabletin içinde finasterid veya dutasterid bulunmaz. Bu ilaçların içine konan daha kimyevi güçlü etken maddelerdir. Aga-e tablet içinde tamamen doğan bitkisel ekstralar vardır. Bu nedenle ilaçlar ile kıyaslama yapılamaz.

U

Umut

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum AGA-E tabletin içinde finasterid veya dutasterid bulunmaz. Bu ilaçların içine konan daha kimyevi güçlü etken maddelerdir. Aga-e tablet içinde tamamen doğan bitkisel ekstralar vardır. Bu nedenle ilaçlar ile kıyaslama yapılamaz.
Cevap için teşekkürler aga-e tablet 2 şişe kullandım sonuç hayal kırıklığı şakaklarımdaki açılmalar ve dökülmeler durmadı saçlarım bile kalınlaşmadı bilginize..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
66

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt