Asmed mi Serkan Aygın mı?

• Konuyu başlatan Mrxberat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 433
  • Cevap 2

Asmed mi Serkan Aygın mı?

1
Herkese merhaba, foruma yeni oldum önceden geriden takip ediyordum uzun zamandır bilgi sahibi oldum çok faydalı bir forum. Öncelikle tecrübelerini aktaran herkese teşekkür ediyorum. Saç ekim yaptıracağım fiyatı çok önemli değil Yeter ki istediğim gibi bir ekim olsun görünümde çok doğal olsun. İki yer arasında kaldım Asmet bizzat Koray Erdoğan saç ekimi yapacağı şekilde ve Serkan Aygın arasında seçim yapmak istiyorum. Siz olsanız hangi yeri tavsiye edersiniz değerli yorumlarınızı rica ederim.
2 6
1
En iyisi iki merkeze de git konsultasyon için randevu al ve kendin gör ve bak aklına takılan her soruyu sor. Dr Koray Erdoğan ve Serkan Aygin arasında baya fiyat farkı var. İkiside iyi yer görüştükten sonra kararını ver.
M

Mrxberat

Üye
Herkese merhaba, foruma yeni oldum önceden geriden takip ediyordum uzun zamandır bilgi sahibi oldum çok faydalı bir forum. Öncelikle tecrübelerini aktaran herkese teşekkür ediyorum.

Saç ekim yaptıracağım fiyatı çok önemli değil Yeter ki istediğim gibi bir ekim olsun görünümde çok doğal olsun.

İki yer arasında kaldım Asmet bizzat Koray Erdoğan saç ekimi yapacağı şekilde ve Serkan Aygın arasında seçim yapmak istiyorum. Siz olsanız hangi yeri tavsiye edersiniz değerli yorumlarınızı rica ederim.

C

Chery

Üye
Hocam paran varsa tabikide Asmed, çünkü Asmed saç ekim merkezinde Dr. Koray Erdoğan var ve ekibi kendisi çok güçlü bir ekibe yapıya sahip. Arge araştırma yapıyor Dünya'da saç ekimine yön veren önemli biri

H

Huntell

Üye
En iyisi iki merkeze de git konsultasyon için randevu al ve kendin gör ve bak aklına takılan her soruyu sor. Dr Koray Erdoğan ve Serkan Aygin arasında baya fiyat farkı var. İkiside iyi yer görüştükten sonra kararını ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt