Aslı Tarcan Hair Clinic 6000 Greft Saç Ekimi Sonucu

• Konuyu başlatan omer1828
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 558
  • Cevap 3

Aslı Tarcan Hair Clinic 6000 Greft Saç Ekimi Sonucu

1
Aslı Tarcan Hair Clinic 6000 greft saç ekimi yaptırdım öncesi ve sonrası fotoğrafları ekledim saç ekim sürecim gayet güzel ve sağlıklı geçti ve saç ekimimde 120. güne ulaşmış durumdayım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
3 6
1
Merhaba son haliniz nasıl acaba çok merak ettim var olan saçların durumu saç ekimi sonrası kullanılan ilaçlar hepsi,
O

omer1828

Üye
Aslı Tarcan Hair Clinic 6000 greft saç ekimi yaptırdım öncesi ve sonrası fotoğrafları ekledim saç ekim sürecim gayet güzel ve sağlıklı geçti ve saç ekimimde 120. güne ulaşmış durumdayım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 6000 kök saç ekimi.jpg
    6000 kök saç ekimi.jpg
    233.8 KB · Gösterim: 155
  • 6000 greft saç ekimi.jpg
    6000 greft saç ekimi.jpg
    240.6 KB · Gösterim: 76
  • aslıtarcan saç ekimi.jpg
    aslıtarcan saç ekimi.jpg
    189.3 KB · Gösterim: 75
O

omer1828

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslı tarcan saç ekimi sürecim 93. gün ve 120. gün resimlerimi paylaşıyorum arkadaşlar aynı bölgeden çektiğim 93. gün ve 120. gün saç ekimi fotoğrafımıda yan yana bıraktım
93. gün saç ekimi sonuçları.jpg
saç ekimi aslı tarcan hair clinic.jpg
saç ekimi 6000 greft.jpg

lusyus

lusyus

Üye
Saçlarınız gayet iyi gözüküyor tek seansta mı 6000 greft ekildi ekimden sonra vitamin felan kullandınız mı

M

Mehmetttt

Üye
Merhaba son haliniz nasıl acaba çok merak ettim var olan saçların durumu saç ekimi sonrası kullanılan ilaçlar hepsi,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt