Arveles yan etkileri mide ağrısı

• Konuyu başlatan Karahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 1

Arveles yan etkileri mide ağrısı

1
Sırtuçımda bitmek bilmeyen bir ağrı var geçmesi için arveles kullanıyorum ancak mide ağrısı yapıyor, emar çektirdim bişey çıkmadı ancak bu ağrı ayakta durmaya başlayınca yarım saat sonra başlıyor doktor fizik tedavi söyledi acaba kas, iskelet yapısyla ilgili bir sorun olabilir mi, bir çok egzersiz yapıyorum geçmiyor kalıcı oldu bu ağrı doktor kas gevşetici ilaçlar yazdı faydası olmadı şimdi tiyokas jel kullanıyorum biraz iyi geldi ancak zamanla ağrılar tekrar başlıyor iyice sorun olmaya başladı bu durum. Böyle bir üst omurga kemiği yanında bu şekil ağrısı olup iyileşen var mı? Ayrıca arveles kullanıp mide ağrısı yaşayan arkadaşlar cevap atarsa sevinirim.
1 6
1
Dostum fizik tedaviye gitmelisin onu ağrısı için ilaç fayda etmez.
K

Karahan

Üye
Sırtuçımda bitmek bilmeyen bir ağrı var geçmesi için arveles kullanıyorum ancak mide ağrısı yapıyor, emar çektirdim bişey çıkmadı ancak bu ağrı ayakta durmaya başlayınca yarım saat sonra başlıyor doktor fizik tedavi söyledi acaba kas, iskelet yapısyla ilgili bir sorun olabilir mi, bir çok egzersiz yapıyorum geçmiyor kalıcı oldu bu ağrı doktor kas gevşetici ilaçlar yazdı faydası olmadı şimdi tiyokas jel kullanıyorum biraz iyi geldi ancak zamanla ağrılar tekrar başlıyor iyice sorun olmaya başladı bu durum. Böyle bir üst omurga kemiği yanında bu şekil ağrısı olup iyileşen var mı? Ayrıca arveles kullanıp mide ağrısı yaşayan arkadaşlar cevap atarsa sevinirim.

Leo

Leo

Üye
Dostum fizik tedaviye gitmelisin onu ağrısı için ilaç fayda etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
100
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt