Soru Arveles diş ağrısına iyi gelir mi?

• Konuyu başlatan Samet64
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 323
  • Cevap 2

Arveles diş ağrısına iyi gelir mi?

1
Arveles diş ağrısı için arveles iyi gelir mi daha önceden baş ağrısı için almıştım evde 1 kutu var kullansam faydası olur mu dişlerimi hergün fırçlamama rağmen çürümeler içerden oluyor dişin yüzeyinde hiçbir şey görünmüyor üstteki kıvrımdam içeri yayılmış bunuda diş filmi çektirince gördüm. Küçük bir dolgu yaptıracam ama su felan için ağrı yapıyor. Ağrı kesici olarak ne önerirsiniz.
2 6
1
Çok güzel bir ağrı kesici
S

Samet64

Üye
Arveles diş ağrısı için arveles iyi gelir mi daha önceden baş ağrısı için almıştım evde 1 kutu var kullansam faydası olur mu dişlerimi hergün fırçlamama rağmen çürümeler içerden oluyor dişin yüzeyinde hiçbir şey görünmüyor üstteki kıvrımdam içeri yayılmış bunuda diş filmi çektirince gördüm. Küçük bir dolgu yaptıracam ama su felan için ağrı yapıyor. Ağrı kesici olarak ne önerirsiniz.

R

roronoa

Üye
Benim bir arkadaş geciktirici sprey kullanıyordu diş ağrısı için :) tavsiye değil tabi

Y

Yalçın

Üye
Çok güzel bir ağrı kesici

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
45
Toplam ziyaretçi
69

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt