Soru Argivit Focus Şurup Kullananlar Memnun mu?

Argivit Focus Şurup Kullananlar Memnun mu?

1
Özellikle iştah şurubu kullananlar veya argivit şurubu yorumları niyeti olanlar bu durumda ne yapıyor çok merak ediyorum benim aklıma şunlar geliyor. Argavit iştah vitamin şurubu kullananlar bazıları evlatlarının iştahının açıldığını söyleyediğini okudum. İştahı olmayan bir çocuk için argavit vitamin şurubu kullananlar elbette vardır. İştahı olmayan bir çocuğa vitamin iştah şurubu vermeye luzüm yok. Onunla konuşup sevdiği yiyecek ve içecekleri vermek onun acıkmasını beklemek özellikle abur cubur yeme yaşındaysa kesinlikle abur cuburdan kaçının.
3 6
1
Benim çocukta alerji yaptı kullanamadık
E

Esra

Üye
Özellikle iştah şurubu kullananlar veya argivit şurubu yorumları niyeti olanlar bu durumda ne yapıyor çok merak ediyorum benim aklıma şunlar geliyor. Argavit iştah vitamin şurubu kullananlar bazıları evlatlarının iştahının açıldığını söyleyediğini okudum. İştahı olmayan bir çocuk için argavit vitamin şurubu kullananlar elbette vardır. İştahı olmayan bir çocuğa vitamin iştah şurubu vermeye luzüm yok. Onunla konuşup sevdiği yiyecek ve içecekleri vermek onun acıkmasını beklemek özellikle abur cubur yeme yaşındaysa kesinlikle abur cuburdan kaçının.

C

Coward

Üye
Kimi çocukların alerjisi olabilir, alerjisi olmayan çocuklara Portakal bu mevsimde zor ama sonbahar ve kışa doğru mandalina portakal iştah açmakta iyi gelir limon da bulabilirsiniz buda iştah açıcıdır. Elma açıktırır. Yiyorsa yedirmenzii tavsiye ediyorum yoksa robotlar ile sıkıp katı meyva sıkacağında mutlaka suyunu sıkıp içirin

N

Nilay

Üye
Bir yorumda görmüştüm çocuğuma doktor tavsiyesi ile Argivit şurup aldım. Doktorumuz içinde L-Arginin çocukların boyunun uzamasına destek olur dedi. Boy uzaması içinde argivit iştah şurubu kullananlar var

K

kelkafa

Üye
Benim çocukta alerji yaptı kullanamadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt