Anthix Hap Ne İşe Yarar?

• Konuyu başlatan erco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 900
  • Cevap 6

Anthix Hap Ne İşe Yarar?

1
Anthix hap nedir ne işe yarar nasıl kullanılır bu ilacın etken maddesi rupatadin nedir ve ne için kullanılır? Rupatadin bir antihistamindir. Rupatadin, hapşırma, burun akıntısı, göz ve burunda kaşıntı gibi alerjik rinit semptomlarını hafifletir. Rupatadin ayrıca kaşıntı ve kurdeşen (yerel cilt kızarıklığı ve şişme) gibi ürtiker (alerjik deri döküntüsü) ile ilişkili semptomları hafifletmek için kullanılır. Anthix hap nedir, ne işe yara, nasıl kullanılır, fiyatı hakkında bilgiler. Egzama sıkıntısı olanların aklında bu tür çeşitli sorular oluyor benimde olduğu gibi, saçlı derimde saçımın ve alnımın bazı yerlerinde kırmızılıklar oluştuğu için doktora gittim ve doktorum bunu bana tok karnıma almamı söyledi. Egzama bugüne kadar bir çok kişinin sorunu benimde lütfen tedavileri paylaşalım, bendeki durum bu sizdeki durumlarıda merak ediyorum.
6 6
1
Kuvvetli bir allerji ilaci, içtikten 20 dakika sonra etkisini hissettiriyor.
E

erco

Üye
Anthix hap nedir ne işe yarar nasıl kullanılır bu ilacın etken maddesi rupatadin nedir ve ne için kullanılır? Rupatadin bir antihistamindir. Rupatadin, hapşırma, burun akıntısı, göz ve burunda kaşıntı gibi alerjik rinit semptomlarını hafifletir. Rupatadin ayrıca kaşıntı ve kurdeşen (yerel cilt kızarıklığı ve şişme) gibi ürtiker (alerjik deri döküntüsü) ile ilişkili semptomları hafifletmek için kullanılır.

Anthix hap nedir, ne işe yara, nasıl kullanılır, fiyatı hakkında bilgiler. Egzama sıkıntısı olanların aklında bu tür çeşitli sorular oluyor benimde olduğu gibi, saçlı derimde saçımın ve alnımın bazı yerlerinde kırmızılıklar oluştuğu için doktora gittim ve doktorum bunu bana tok karnıma almamı söyledi. Egzama bugüne kadar bir çok kişinin sorunu benimde lütfen tedavileri paylaşalım, bendeki durum bu sizdeki durumlarıda merak ediyorum.

E

erco

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
remolent şampuan kullaniyorum uzun zamandir tedavi surecimde simdilik hersey yolundsa

Tarçın

Tarçın

Üye
Nolmuş anthix hapa saçmı çıkarıyo ?

E

erco

Üye
Hayır saç çıkarma yapmaz benim egzama rahatsızlığım var bunun için kullandığım ürünü yazdım uzun zamandır kullanıyorum şampuanı doktorum verdi egzama rahatsızlığı sonrası saç çıkarıyor demek istemedim

L

Levent

Üye
Anthix cilt doktoru bazen yazıyor bunu 1 arkadaşım da kullanıyor

E

erco

Üye
anthix hap yan etkileri özellik le uykudan 1 2 saat önce aldığımda çok güzel uykumu getiriyor.

R

Rossi

Üye
Kuvvetli bir allerji ilaci, içtikten 20 dakika sonra etkisini hissettiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
30
Toplam ziyaretçi
54

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt