Antalya medical park saç ekimi 7200 greft

• Konuyu başlatan Şepitçi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 488
  • Cevap 8

Antalya medical park saç ekimi 7200 greft

1
Antalya medical park saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak ve 8. saç ekimi fotoğrafı mı saç ekimi öncesi resmi koymak aradaki farkı göstermek istiyorum. 95. Gün resimlerim ve bugün kadar Her sabah 1 Adet xpecia 1 Adet ise biotin kullanıyorum. Tepe olarak genel bir saç ekimi gerçekleşti 5. ay resim son resim arkadaşlar.
8 6
1
Merhaba hocam çok iyi gerçekten 6 aylık saç ekimi sizi bambaşka etmiş, şampuan ne marka kullanıyorsunuz
Ş

Şepitçi

Üye
Antalya medical park saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak ve 8. saç ekimi fotoğrafı mı saç ekimi öncesi resmi koymak aradaki farkı göstermek istiyorum. 95. Gün resimlerim ve bugün kadar Her sabah 1 Adet xpecia 1 Adet ise biotin kullanıyorum. Tepe olarak genel bir saç ekimi gerçekleşti 5. ay resim son resim arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• saç ekimi medical.jpg
    saç ekimi medical.jpg
    299.9 KB · Gösterim: 178
  • saç ekimi madicalpark.jpg
    saç ekimi madicalpark.jpg
    357.5 KB · Gösterim: 86
  • saç ekimi sonrası.jpg
    saç ekimi sonrası.jpg
    400.1 KB · Gösterim: 87
  • saç ekimi sonuçları.jpg
    saç ekimi sonuçları.jpg
    429.2 KB · Gösterim: 86
  • saç ekimi madical park.jpg
    saç ekimi madical park.jpg
    286.5 KB · Gösterim: 85
Ş

Şepitçi

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antalya medical park saç ekimi 7200 greft fue yöntemi ile oldu , Medical park saç ekimi fiyatı 8750 lira ödedim.

L

Levent

Üye
Hayırlı olsun şuan 5. Ay kardeşim muhtemelen 10. Ayds daha güzel olur. Biotin xpecia gibi ürünlere devam mı

Mete

Mete

Üye
Merhaba hocam saç ekimi süreciniz ne durumda kaç aydı saç ektireli sanırım 5 ay oldu gibi az çok belli olmuştur süreciniz.

Ş

Şepitçi

Üye
saç ekimi sürecinde 6. ay bitti arkadaşlar

Ekli dosyalar

• saç ekimi sonuçları.jpg
    saç ekimi sonuçları.jpg
    731.2 KB · Gösterim: 78
D

Disqus

Üye
Önceki ve sonrası arasında çok güzel bir sonuç olmuş kardeşim nasıl seni mutlu ediyor mu 😊

Ş

Şepitçi

Üye
Önceki ve sonrası arasında çok güzel bir sonuç olmuş kardeşim nasıl seni mutlu ediyor mu 😊
Merhaba evet memnun ediyor, Antalya Medikal Par Hastanesinde saç ekimi yaptırdım fiyat olarak 8750 lira ödedim, 6. ay saç ekimi sonuclarım nasıl arkadaşlar
saç ekimi 6. ay.jpeg

Ş

Şepitçi

Üye
Antalya medikal park hastanesi saç ekimi öncesi ve sonrası olarak 2 sini birden atayım arkadaşlar

Ekli dosyalar

• saç ekimi öncesi medicalpark.jpeg
    saç ekimi öncesi medicalpark.jpeg
    26.7 KB · Gösterim: 89
  • saç ekimi 6. ay.jpeg
    saç ekimi 6. ay.jpeg
    277.8 KB · Gösterim: 78
H

Harun

Üye
Merhaba hocam çok iyi gerçekten 6 aylık saç ekimi sizi bambaşka etmiş, şampuan ne marka kullanıyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
69
Çevrim içi ziyaretçiler
118
Toplam ziyaretçi
187

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt