Ankarada saç prp mezoterapisi yaptıran varmı?

• Konuyu başlatan Trevor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 199
  • Cevap 2

Ankarada saç prp mezoterapisi yaptıran varmı?

1
Merhaba yaşım 32 saçlar üstlerden ve arkadan incelmeye başladı. Bir senedir minoxil ve proscar kullanıyorum seyreklik hemen hemen kapandı diyebilirim ama tam olarak sıklaşma olmadı. Saçları güçlendirmek için PRP ya da saç mezoterapi yaptırmak istiyorum. Ankara'da oturduğum için en iyi yapan yeri bulmak için konu açtım. İşinin hakkını yapan ilk yaptırmışım diyen arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. Ankarada saç prp ve mezoterapisi yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi?
2 6
1
Saç durumunuza bağlı, Ankara'da Muttalip Keser, İstanbul'da Koray Erdoğan
T

Trevor

Üye
Merhaba yaşım 32 saçlar üstlerden ve arkadan incelmeye başladı. Bir senedir minoxil ve proscar kullanıyorum seyreklik hemen hemen kapandı diyebilirim ama tam olarak sıklaşma olmadı. Saçları güçlendirmek için PRP ya da saç mezoterapi yaptırmak istiyorum. Ankara'da oturduğum için en iyi yapan yeri bulmak için konu açtım. İşinin hakkını yapan ilk yaptırmışım diyen arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. Ankarada saç prp ve mezoterapisi yaptıranlar bana yardımcı olabilir mi?

K

kehriba

Üye
pr mezoterapinin de kaliteli ve kalitesiz ürünleri var mış dikkat edin.

H

Huntell

Üye
Saç durumunuza bağlı, Ankara'da Muttalip Keser, İstanbul'da Koray Erdoğan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
29
Toplam ziyaretçi
46

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt