Ankara'da nerede saç ektirmeliyim

Ankara'da nerede saç ektirmeliyim

1
Merhaba, 29 yaşındayım ve son 4 yıldır saç dökülmem hızla arttı. Şu anda neredeyse hiç saçım kalmadı ve saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak iğne fobim var; kan aldırma ve aşı gibi işlemleri sevmiyorum. Yine de, aynada kendimi mutlu görmek için bu acıya katlanmak zorundayım. Saç ekimi için uygun olup olmadığımı değerlendirebilir misiniz? Ayrıca, Ankara'da saç ekimi yaptırabileceğim, kaliteli ve güvenilir klinikler hakkında önerileriniz var mı? İstanbul'daki merkezler hakkında bilgi sahibiyim, ancak Ankara'da olmak benim için daha pratik olacak. Sedasyon ile saç ekiminin daha az acılı olduğunu duydum. Sedasyon kullanımıyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Fotoğraflarımı ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
1 6
1
Merhaba, Ankara'da saç ekimi için Bekir Bek ve Şahin Çelik isimleri öne çıkıyor. Şahin Çelik’in fiyat/performans açısından cazip olduğu görülüyor, ancak bazı endişelerim var. Şu anda tek ekiple çalışırken, günde iki ekiple iki ekim yapıyor. Bu durumda, Şahin Çelik’in doğrudan işlem yapıp yapmadığını, yoksa sadece ekiplerin başında mı durduğunu merak ediyorum. Bu durum, işlem kalitesini etkileyebilir mi? Tecrübeli olan arkadaşlar sana tavsiyede bulunur.
S

Sprad

Üye
Merhaba,

29 yaşındayım ve son 4 yıldır saç dökülmem hızla arttı. Şu anda neredeyse hiç saçım kalmadı ve saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak iğne fobim var; kan aldırma ve aşı gibi işlemleri sevmiyorum. Yine de, aynada kendimi mutlu görmek için bu acıya katlanmak zorundayım.

Saç ekimi için uygun olup olmadığımı değerlendirebilir misiniz? Ayrıca, Ankara'da saç ekimi yaptırabileceğim, kaliteli ve güvenilir klinikler hakkında önerileriniz var mı? İstanbul'daki merkezler hakkında bilgi sahibiyim, ancak Ankara'da olmak benim için daha pratik olacak.

Sedasyon ile saç ekiminin daha az acılı olduğunu duydum. Sedasyon kullanımıyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Fotoğraflarımı ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

T

Turan

Üye
Merhaba, Ankara'da saç ekimi için Bekir Bek ve Şahin Çelik isimleri öne çıkıyor. Şahin Çelik’in fiyat/performans açısından cazip olduğu görülüyor, ancak bazı endişelerim var. Şu anda tek ekiple çalışırken, günde iki ekiple iki ekim yapıyor. Bu durumda, Şahin Çelik’in doğrudan işlem yapıp yapmadığını, yoksa sadece ekiplerin başında mı durduğunu merak ediyorum. Bu durum, işlem kalitesini etkileyebilir mi? Tecrübeli olan arkadaşlar sana tavsiyede bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
86
Toplam ziyaretçi
134
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt