Ankara Şahin Çelik saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan eokulum
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 310
  • Cevap 0

Ankara Şahin Çelik saç ekimi yorumları

1
Ankara'da bulunan Şahin çelik saç ekimi ekibi Tüm Türkiye'de saç ekimi operasyonları yapmatakdır. Saç nakli operasyonlarımızı tecrübe ile steril poliklinik ortamında ve tamamı sağlık çalışanlarından oluşan, saç nakli konusunda uzman ve tecrübeli ekibimizle yapıyoruz. Talepleriniz doğrultusunda ideal sonucu almak için büyük bir titizlik ve hassasiyetle çalışıyoruz. Saç nakli operasyonlarında müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyat politikasıyla sunuyoruz. Saç ekimi konusunda en büyük referansımız kurulduğumuz yıldan bu yana hayallerine dokunduğumuz müşterilerimizin memnuniyetidir. Sizlere bizi araştırmanızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Ankara’da saç ekimin en kaliteli ve güvenilir adresi olmaktan gurur duyuyoruz. [ATTACH type="full"]2171[/ATTACH] [HEADING=1]Misyonumuz[/HEADING] Saç Ekiminde en son teknolojiyi ve en iyi kaliteyi güler yüzlü personelimizle birleştirerek sektöründe lider, öncü ve değerli bir Saç Ekim Kliniği olmaktır. [HEADING=1]Vizyonumuz[/HEADING] Saç ekimi operasyonlarında hastalarımızın talepleri ve yaptığımız analizlere göre, hastalarımızı hayallerindeki saçlarına kavuşmasını hedefliyoruz. İşimizi sıkı sıkıya bağlı olduğumuz sağlık kuralları ve meslek etiği çerçevesinde gerçekleştirerek uluslararası düzeyde bir Saç Ekim Kliğini olmayı ve sektördeki kaliteyi en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Titizlik ve kaliteden ödün vermeyen Şahin Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim. Kendileri bir hayalimi gerçekleştirmiş oldu. Profesyonelliklerine bizzat şahit oldum. Eğer Ankara'da saç ekimi düşünenler varsa gönül rahatlığıyla önerebilirim.Ekimden önce kan tahlillerim istedindi tsh yuksek çıktı Ergin bey bu hormon yuksekken çok sağlıklı Ekim olmaz dedi ben zorladım yapın ne olur diye cunku öğretmenim okullar açılacak ancak o zmana denk gelmişti sonra orda bu işin cidden para için yapmadıklarını anladm ondan sonra hormonlarım duzeldi ve 13 ağustos ekim gerceklesti. (Doğuştan alnım acıktı ). Kadınlar sakın korkmayın güvenilir bir yer olunca korku felan kalmıyor Ergin bey her süreçte benimle ilgilendi ona da çok teskekur ederim kafama takılan Her şeyi sordum güzelce anlatti . Suan beni gören şaşırıyor saçlarımı çok memnunum hayalimi gerçekleştirdiler emeklerine sağlık. Ben Melih, saç ekimini bir kaç yıl düşündüm, aylarca araştırmalar yaptım sacekimisonuclari sitesinden yapılan pek çok ekimi takip ettim, artık insanlara bakar bakmaz ekim olduğunu anlayacak seviyeye geldim :) ön çizgiyi doğal yapması, donor bölgeyi alırkenki titizliği ve hayal değil gerçekler üzerinden konuştuğu için Şahin hocayı tercih ettim, 20 Ocak 2021 de ekim yaptırdım. Ergin beyin karşılama ile başlayıp saç çıkma sürecindeki takibine, ekime yardımcı olan hanımefendilerin titiz çalışmalarına ve Şahin hocaya çok teşekkür ederim. Çok şükür sonuçtan memnunum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., 06510 Çankaya/Ankara
0 6
1
Ankara'da bulunan Şahin çelik saç ekimi ekibi Tüm Türkiye'de saç ekimi operasyonları yapmatakdır. Saç nakli operasyonlarımızı tecrübe ile steril poliklinik ortamında ve tamamı sağlık çalışanlarından oluşan, saç nakli konusunda uzman ve tecrübeli ekibimizle yapıyoruz. Talepleriniz doğrultusunda ideal sonucu almak için büyük bir titizlik ve hassasiyetle çalışıyoruz. Saç nakli operasyonlarında müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyat politikasıyla sunuyoruz. Saç ekimi konusunda en büyük referansımız kurulduğumuz yıldan bu yana hayallerine dokunduğumuz müşterilerimizin memnuniyetidir. Sizlere bizi araştırmanızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Ankara’da saç ekimin en kaliteli ve güvenilir adresi olmaktan gurur duyuyoruz. [ATTACH type="full"]2171[/ATTACH] [HEADING=1]Misyonumuz[/HEADING] Saç Ekiminde en son teknolojiyi ve en iyi kaliteyi güler yüzlü personelimizle birleştirerek sektöründe lider, öncü ve değerli bir Saç Ekim Kliniği olmaktır. [HEADING=1]Vizyonumuz[/HEADING] Saç ekimi operasyonlarında hastalarımızın talepleri ve yaptığımız analizlere göre, hastalarımızı hayallerindeki saçlarına kavuşmasını hedefliyoruz. İşimizi sıkı sıkıya bağlı olduğumuz sağlık kuralları ve meslek etiği çerçevesinde gerçekleştirerek uluslararası düzeyde bir Saç Ekim Kliğini olmayı ve sektördeki kaliteyi en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Titizlik ve kaliteden ödün vermeyen Şahin Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim. Kendileri bir hayalimi gerçekleştirmiş oldu. Profesyonelliklerine bizzat şahit oldum. Eğer Ankara'da saç ekimi düşünenler varsa gönül rahatlığıyla önerebilirim.Ekimden önce kan tahlillerim istedindi tsh yuksek çıktı Ergin bey bu hormon yuksekken çok sağlıklı Ekim olmaz dedi ben zorladım yapın ne olur diye cunku öğretmenim okullar açılacak ancak o zmana denk gelmişti sonra orda bu işin cidden para için yapmadıklarını anladm ondan sonra hormonlarım duzeldi ve 13 ağustos ekim gerceklesti. (Doğuştan alnım acıktı ). Kadınlar sakın korkmayın güvenilir bir yer olunca korku felan kalmıyor Ergin bey her süreçte benimle ilgilendi ona da çok teskekur ederim kafama takılan Her şeyi sordum güzelce anlatti . Suan beni gören şaşırıyor saçlarımı çok memnunum hayalimi gerçekleştirdiler emeklerine sağlık. Ben Melih, saç ekimini bir kaç yıl düşündüm, aylarca araştırmalar yaptım sacekimisonuclari sitesinden yapılan pek çok ekimi takip ettim, artık insanlara bakar bakmaz ekim olduğunu anlayacak seviyeye geldim :) ön çizgiyi doğal yapması, donor bölgeyi alırkenki titizliği ve hayal değil gerçekler üzerinden konuştuğu için Şahin hocayı tercih ettim, 20 Ocak 2021 de ekim yaptırdım. Ergin beyin karşılama ile başlayıp saç çıkma sürecindeki takibine, ekime yardımcı olan hanımefendilerin titiz çalışmalarına ve Şahin hocaya çok teşekkür ederim. Çok şükür sonuçtan memnunum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., 06510 Çankaya/Ankara
E

eokulum

Üye
Ankara'da bulunan Şahin çelik saç ekimi ekibi Tüm Türkiye'de saç ekimi operasyonları yapmatakdır. Saç nakli operasyonlarımızı tecrübe ile steril poliklinik ortamında ve tamamı sağlık çalışanlarından oluşan, saç nakli konusunda uzman ve tecrübeli ekibimizle yapıyoruz. Talepleriniz doğrultusunda ideal sonucu almak için büyük bir titizlik ve hassasiyetle çalışıyoruz. Saç nakli operasyonlarında müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyat politikasıyla sunuyoruz.

Saç ekimi konusunda en büyük referansımız kurulduğumuz yıldan bu yana hayallerine dokunduğumuz müşterilerimizin memnuniyetidir. Sizlere bizi araştırmanızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Ankara’da saç ekimin en kaliteli ve güvenilir adresi olmaktan gurur duyuyoruz.
scelik.jpg

Misyonumuz​

Saç Ekiminde en son teknolojiyi ve en iyi kaliteyi güler yüzlü personelimizle birleştirerek sektöründe lider, öncü ve değerli bir Saç Ekim Kliniği olmaktır.

Vizyonumuz​

Saç ekimi operasyonlarında hastalarımızın talepleri ve yaptığımız analizlere göre, hastalarımızı hayallerindeki saçlarına kavuşmasını hedefliyoruz. İşimizi sıkı sıkıya bağlı olduğumuz sağlık kuralları ve meslek etiği çerçevesinde gerçekleştirerek uluslararası düzeyde bir Saç Ekim Kliğini olmayı ve sektördeki kaliteyi en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.
Titizlik ve kaliteden ödün vermeyen Şahin Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim. Kendileri bir hayalimi gerçekleştirmiş oldu. Profesyonelliklerine bizzat şahit oldum. Eğer Ankara'da saç ekimi düşünenler varsa gönül rahatlığıyla önerebilirim.Ekimden önce kan tahlillerim istedindi tsh yuksek çıktı Ergin bey bu hormon yuksekken çok sağlıklı Ekim olmaz dedi ben zorladım yapın ne olur diye cunku öğretmenim okullar açılacak ancak o zmana denk gelmişti sonra orda bu işin cidden para için yapmadıklarını anladm ondan sonra hormonlarım duzeldi ve 13 ağustos ekim gerceklesti. (Doğuştan alnım acıktı ). Kadınlar sakın korkmayın güvenilir bir yer olunca korku felan kalmıyor Ergin bey her süreçte benimle ilgilendi ona da çok teskekur ederim kafama takılan Her şeyi sordum güzelce anlatti . Suan beni gören şaşırıyor saçlarımı çok memnunum hayalimi gerçekleştirdiler emeklerine sağlık.

Ben Melih, saç ekimini bir kaç yıl düşündüm, aylarca araştırmalar yaptım sacekimisonuclari sitesinden yapılan pek çok ekimi takip ettim, artık insanlara bakar bakmaz ekim olduğunu anlayacak seviyeye geldim :) ön çizgiyi doğal yapması, donor bölgeyi alırkenki titizliği ve hayal değil gerçekler üzerinden konuştuğu için Şahin hocayı tercih ettim, 20 Ocak 2021 de ekim yaptırdım. Ergin beyin karşılama ile başlayıp saç çıkma sürecindeki takibine, ekime yardımcı olan hanımefendilerin titiz çalışmalarına ve Şahin hocaya çok teşekkür ederim. Çok şükür sonuçtan memnunum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., 06510 Çankaya/Ankara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt