Ankara saç ekimi tavsiye öneriler

• Konuyu başlatan Tahir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 472
  • Cevap 2

Ankara saç ekimi tavsiye öneriler

1
Merhaba arkadaşlar forum sitesini yeni buldum uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum şahit dışıma çıkma ihtimalim yok Ankara da yaşadığım icin sadece ankara da tavsiye edebileceğiniz sac ekim merkezı varsa cok tesekkür ederim şimdiden. Yaş 37 tepelerde çok açıklık yok önlere ekim olacak 4000 Greg civarı ekim olacağını söylediler.
2 6
1
Tahir hocam karar verdiniz mi nereye ekim yaptırcaksınız?
T

Tahir

Üye
Merhaba arkadaşlar forum sitesini yeni buldum uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum şahit dışıma çıkma ihtimalim yok Ankara da yaşadığım icin sadece ankara da tavsiye edebileceğiniz sac ekim merkezı varsa cok tesekkür ederim şimdiden. Yaş 37 tepelerde çok açıklık yok önlere ekim olacak 4000 Greg civarı ekim olacağını söylediler.

G

Güntekin

Üye
Ayırdığınız bütçeye göre doktor seçebilirsiniz. Bence ilk planda bütçenizi belirtin, ona göre söyleyelim.

A

Ayaz

Üye
Tahir hocam karar verdiniz mi nereye ekim yaptırcaksınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
3
Çevrim içi ziyaretçiler
18
Toplam ziyaretçi
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt