Ankara Memorial Dr. Erkan Özgün 3500 greft saç ekimi fiyatı

• Konuyu başlatan Ertan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 185
  • Cevap 3

Ankara Memorial Dr. Erkan Özgün 3500 greft saç ekimi fiyatı

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarımda son dönemde belirgin bir seyrelme yaşıyorum ve Ankara Memorial Hastanesi'nde Dr. Erkan Özgün'e 3500 greftlik saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlem için ortalama ne kadar bir ücret ödemem gerekir? Daha önce bu hastanede veya Dr. Erkan Özgün'le deneyimi olanlar varsa, memnuniyet düzeylerini ve fiyat bilgilerini paylaşabilir misiniz?
3 6
1
Çok fazla saç ekimini göremiyorum bu doktorun fiyatları ve ekim süreci hakkında bilgisi olanlar varsa konuya yazsın.
E

Ertan

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarımda son dönemde belirgin bir seyrelme yaşıyorum ve Ankara Memorial Hastanesi'nde Dr. Erkan Özgün'e 3500 greftlik saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bu işlem için ortalama ne kadar bir ücret ödemem gerekir? Daha önce bu hastanede veya Dr. Erkan Özgün'le deneyimi olanlar varsa, memnuniyet düzeylerini ve fiyat bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Y

Yenike

Üye
Neden bilinen yerlere gitmiyorsunuz da adını duymadığımız yerlere gidiyorsunuz

R

Riwer

Üye
Önceden başka bir forumda saç ekimini görmüştüm 6 aylık sonuçları gayet iyiydi

F

Fighter

Üye
Çok fazla saç ekimini göremiyorum bu doktorun fiyatları ve ekim süreci hakkında bilgisi olanlar varsa konuya yazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
89
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt