Ankara international Dr.Serdar Gökrem 4350 greft saç ekimi fiyatı

• Konuyu başlatan Crazy34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 292
  • Cevap 1

Ankara international Dr.Serdar Gökrem 4350 greft saç ekimi fiyatı

1
Selamlar arkadaşlar, Ankara'daki international Dr. Serdar Gökrem'in saç ekimi hizmeti hakkında bilgi almak istiyorum. 1 grip için ne kadar ücret istiyor diğer forumda birçok saç ekim sonucu var birçoğu hep çok güzel olmuş. Benim saat açıklığına göre 4350 greft saç ekimi için güncel fiyatları öğrenmek mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1 6
1
Ortalama saç Ekim fiyatları PRP dahil paket içeriği 40000 TL civarı oluyor iyi bir ekimci ekimleri güzel başarılı
C

Crazy34

Üye
Selamlar arkadaşlar, Ankara'daki international Dr. Serdar Gökrem'in saç ekimi hizmeti hakkında bilgi almak istiyorum. 1 grip için ne kadar ücret istiyor diğer forumda birçok saç ekim sonucu var birçoğu hep çok güzel olmuş. Benim saat açıklığına göre 4350 greft saç ekimi için güncel fiyatları öğrenmek mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Filozof

Filozof

Üye
Ortalama saç Ekim fiyatları PRP dahil paket içeriği 40000 TL civarı oluyor iyi bir ekimci ekimleri güzel başarılı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt