Ankara için en iyi saç ekimi tavsiyesi ve yorumları

• Konuyu başlatan Ankaralı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 949
  • Cevap 3

Ankara için en iyi saç ekimi tavsiyesi ve yorumları

1
Merhaba arkadaşlar işim gereği şehir dışına çıkamadığım için Ankara’da saç ektirmek istiyorum şehir dışındaki merkezlerde saç ekimi yaptırabilme ihtimalim yok. Ankara’da en iyi 5 saç ekimi yapan merkezleri belirleyip sonrasında yapacağım ön görüşmeler neticesinde kararımı vermek istiyorum. Bazı ekim merkezleri sonuçlarına baktım bir kaç ekim yerlerini yazdım. Ankara’da en iyi 5 saç ekimi kliniği ve doktor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bazı doktorların fiyatları oldukça yüksek bunlara ekim yaptırabilme gibi maddi durumum ne yazıkki yok. Ankara saç ekim merkezlerinin fiyatlarınıda baz alarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.
3 6
1
Dostum ankarada en iyi 5 saç ekim merkezi bence yok olsa olsa muttalip keser, şahin çelik ve diğerleri olabilir. Bu anket sonucundan şahin çelik birinci çıkar fiyatından dolayı yaptıramayacağını belirtmişsin zaten. Anketten şahin çelik kazanır şimdiden söyleyeyim çünkü forumda konusu çok ve genelde ekimleri başarılı.

Ankara’da en iyi saç ekim merkezi hangisidir?

• Naturel hair saç ekimi merkezi

Oy: 0 0.0%
  • Acıbadem saç ekimi merkezi

• Ankara international Serdar Gökrem

• Liv hospital saç ekimi merkezi

• Medikal park saç ekimi merkezi

• Tripaesthetic Dr Muhammed Özgehan saç ekim merkezi

• Hlc saç ekim merkezi

• Lokman hekim hastanesi

• Konhair saç ekimi

• Dr. Kaan Pekiner Saç Ekim Merkezi

• Kullanılan toplam oy
    4
A

Ankaralı

Üye
Merhaba arkadaşlar işim gereği şehir dışına çıkamadığım için Ankara’da saç ektirmek istiyorum şehir dışındaki merkezlerde saç ekimi yaptırabilme ihtimalim yok.

Ankara’da en iyi 5 saç ekimi yapan merkezleri belirleyip sonrasında yapacağım ön görüşmeler neticesinde kararımı vermek istiyorum. Bazı ekim merkezleri sonuçlarına baktım bir kaç ekim yerlerini yazdım.

Ankara’da en iyi 5 saç ekimi kliniği ve doktor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bazı doktorların fiyatları oldukça yüksek bunlara ekim yaptırabilme gibi maddi durumum ne yazıkki yok.

Ankara saç ekim merkezlerinin fiyatlarınıda baz alarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.

E

elana

Üye
1 numara muttalip keser derim tek geçerim ama çok pahalı

rooney43

rooney43

Üye
Muttalip Keser saç ekimi 3,5 euro diye duymuştum

A

Alahan

Üye
Dostum ankarada en iyi 5 saç ekim merkezi bence yok olsa olsa muttalip keser, şahin çelik ve diğerleri olabilir. Bu anket sonucundan şahin çelik birinci çıkar fiyatından dolayı yaptıramayacağını belirtmişsin zaten. Anketten şahin çelik kazanır şimdiden söyleyeyim çünkü forumda konusu çok ve genelde ekimleri başarılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
87
Toplam ziyaretçi
131
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt