B
Bedevi
Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi konusunda biraz bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmak istiyorum. 31 yaşındayım ve saçlarımda belirgin bir seyrelme problemi yaşıyorum. Özellikle şakaklarımda açılma var ve vertex bölgesinde orta derecede bir açıklık mevcut. Şu an proscar ve minoxidil kullanıyorum. Bu ürünler saçlarımı bir nebze idare ediyor ama ne yazık ki kalıcı bir ilerleme sağlamıyor. Şakak çizgisi geride kaldığı için kötü bir görüntü devam ediyor.
Yaklaşık 3000 greftlik bir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Ankara’da Hüseyin Örs Hoca’yı tercih etmeyi planlıyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptıran var mı? Deneyimlerinizi, sonuçlarınızı ve memnuniyet durumunuzu paylaşabilir misiniz? Ayrıca, Hüseyin Örs Hoca'nın ekim süreci, iyileşme dönemi ve kullanılan teknikler hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden yorum yazan herkese.
Yaklaşık 3000 greftlik bir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Ankara’da Hüseyin Örs Hoca’yı tercih etmeyi planlıyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptıran var mı? Deneyimlerinizi, sonuçlarınızı ve memnuniyet durumunuzu paylaşabilir misiniz? Ayrıca, Hüseyin Örs Hoca'nın ekim süreci, iyileşme dönemi ve kullanılan teknikler hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden yorum yazan herkese.