Androvium sprey saçta ne kadar kalmalı?

• Konuyu başlatan Edward
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 892
  • Cevap 1

Androvium sprey saçta ne kadar kalmalı?

1
Saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim, saçlarım böyle giderse 30'u bulmadan gidecek gibi, doktor bana biotin vitamin hapları, losyon ve Assos androvicum %5 saç spreyi al kullan dedi. Sanırsam bu sprey içinde minoxidil var kullanmakta biraz tedirgin oldum. Bu spreyi daha önce kullanmış olan var mı etkileri nasıldır? Yanlarımda açılma ve saçımda kırılma, kökten kopmalar var. Her duşta 40-50 saçı bırakıyorum. Saçlarım ince telli ve çabuk kopmalar oluyor. Vitamin olarakta önerebileceğiniz bir kapsül var mı?
1 6
1
Saç derisinde en az 4 saat beklemesi gerekir, saçları her gün yıkamak losyonun emilmesi için gereklidir.
E

Edward

Üye
Saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim, saçlarım böyle giderse 30'u bulmadan gidecek gibi, doktor bana biotin vitamin hapları, losyon ve Assos androvicum %5 saç spreyi al kullan dedi. Sanırsam bu sprey içinde minoxidil var kullanmakta biraz tedirgin oldum. Bu spreyi daha önce kullanmış olan var mı etkileri nasıldır? Yanlarımda açılma ve saçımda kırılma, kökten kopmalar var. Her duşta 40-50 saçı bırakıyorum. Saçlarım ince telli ve çabuk kopmalar oluyor. Vitamin olarakta önerebileceğiniz bir kapsül var mı?

L

lugano

Üye
Saç derisinde en az 4 saat beklemesi gerekir, saçları her gün yıkamak losyonun emilmesi için gereklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt