Soru Androvium 5 sprey saç çıkarır mı?

• Konuyu başlatan yıldım
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 66
  • Cevap 2

Androvium 5 sprey saç çıkarır mı?

1
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorum ve bir süredir minoxidil kullanıyorum. Ancak, maalesef istediğim sonucu alamadım. Saçlarım çok seyrek ve vertex bölgesinde ciddi bir dökülme var neredeyse vertex 4 de doğru ilerliyor. Finasteride kullanmaya başlamayı planlıyorum, ama aynı zamanda Androvium 5 spreyi de duydum. Acaba Androvium 5 saç çıkarır mı? Bu spreyi kullanan veya deneyimleyen var mı? Hangi sonuçları aldınız? Herhangi bir yan etkisi var mı? Minoxidil ve Androvium 5'in birlikte kullanımı hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi günler dilerim.
2 6
1
[QUOTE="yıldım, post: 9276, member: 477"] Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorum ve bir süredir minoxidil kullanıyorum. Ancak, maalesef istediğim sonucu alamadım. Saçlarım çok seyrek ve vertex bölgesinde ciddi bir dökülme var neredeyse vertex 4 de doğru ilerliyor. Finasteride kullanmaya başlamayı planlıyorum, ama aynı zamanda Androvium 5 spreyi de duydum. Acaba Androvium 5 saç çıkarır mı? Bu spreyi kullanan veya deneyimleyen var mı? Hangi sonuçları aldınız? Herhangi bir yan etkisi var mı? Minoxidil ve Androvium 5'in birlikte kullanımı hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi günler dilerim. [/QUOTE] Minox ile androvium aynı şey. İkisininde etken maddesi aynı minoxidil yani. Sadece marka farkı var. Assos pharmanın minox köpüğü var piyasada farklı olarak ondan alıcağın etkide muhtemelen aynı olur eğer kullanan veya bilgisi olan varsa daha iyi bilir tabi. Ama illa ki bir fark varsa emilim farkı olabilir oda ne derece fark eder bilmiyorum. Finastrerid gibi oral yoldan hormon baskılayan ilaçlara hiç bulaşmasan çok daha iyi olur. Saçın için faydası olabilir ama ciddi yan etkide görebilirsin. İlla kullanıcaksan bir doktorla çok detaylı bir şekilde konuşup karar ver. Neyin ne olduğunu bilerek bilinçli bir şekilde hareket et sonrasında daha farklı sıkıntılar çıkabilir.
Y

yıldım

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorum ve bir süredir minoxidil kullanıyorum. Ancak, maalesef istediğim sonucu alamadım. Saçlarım çok seyrek ve vertex bölgesinde ciddi bir dökülme var neredeyse vertex 4 de doğru ilerliyor. Finasteride kullanmaya başlamayı planlıyorum, ama aynı zamanda Androvium 5 spreyi de duydum. Acaba Androvium 5 saç çıkarır mı? Bu spreyi kullanan veya deneyimleyen var mı? Hangi sonuçları aldınız? Herhangi bir yan etkisi var mı?

Minoxidil ve Androvium 5'in birlikte kullanımı hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi günler dilerim.

M

Mesut

Üye
sadece losyonla olacak bir iş değil saçların vertex 4 olmuş durumda mutlaka içerden aniandrojenle baskılaman gerekir

N

Nix123

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi konusunda oldukça sıkıntı yaşıyorum ve bir süredir minoxidil kullanıyorum. Ancak, maalesef istediğim sonucu alamadım. Saçlarım çok seyrek ve vertex bölgesinde ciddi bir dökülme var neredeyse vertex 4 de doğru ilerliyor. Finasteride kullanmaya başlamayı planlıyorum, ama aynı zamanda Androvium 5 spreyi de duydum. Acaba Androvium 5 saç çıkarır mı? Bu spreyi kullanan veya deneyimleyen var mı? Hangi sonuçları aldınız? Herhangi bir yan etkisi var mı?

Minoxidil ve Androvium 5'in birlikte kullanımı hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi günler dilerim.
Minox ile androvium aynı şey. İkisininde etken maddesi aynı minoxidil yani. Sadece marka farkı var. Assos pharmanın minox köpüğü var piyasada farklı olarak ondan alıcağın etkide muhtemelen aynı olur eğer kullanan veya bilgisi olan varsa daha iyi bilir tabi. Ama illa ki bir fark varsa emilim farkı olabilir oda ne derece fark eder bilmiyorum.
Finastrerid gibi oral yoldan hormon baskılayan ilaçlara hiç bulaşmasan çok daha iyi olur. Saçın için faydası olabilir ama ciddi yan etkide görebilirsin. İlla kullanıcaksan bir doktorla çok detaylı bir şekilde konuşup karar ver. Neyin ne olduğunu bilerek bilinçli bir şekilde hareket et sonrasında daha farklı sıkıntılar çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt