Androvium %5 sprey kullanıcı yorumları

• Konuyu başlatan Riwer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 744
  • Cevap 1

Androvium %5 sprey kullanıcı yorumları

1
Merhabalar saç dökülmesi şikayetiyle bugün doktora gittim kan testi istedi saçlarımın yanları açıldı çok dökülme olduğunu söyledim bana asos androvium %5 minoxidil önerdi tek saç çıkarma tedavisi olarak bu spreyin olduğunu söyledi. Bu losyon ne kadar etkilidir denediyseniz paylaşabilir misiniz deneyimlerinizi?
1 6
1
Siz kullandınız mı? Doktor bana da bu spreyden verdi. Henüz kullanmaya başlamadım siz bir etkisini gördünüz mü acaba?
R

Riwer

Üye
Merhabalar saç dökülmesi şikayetiyle bugün doktora gittim kan testi istedi saçlarımın yanları açıldı çok dökülme olduğunu söyledim bana asos androvium %5 minoxidil önerdi tek saç çıkarma tedavisi olarak bu spreyin olduğunu söyledi. Bu losyon ne kadar etkilidir denediyseniz paylaşabilir misiniz deneyimlerinizi?

U

Umut

Üye
Siz kullandınız mı? Doktor bana da bu spreyden verdi. Henüz kullanmaya başlamadım siz bir etkisini gördünüz mü acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
49
Çevrim içi ziyaretçiler
82
Toplam ziyaretçi
131
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt