Androgenetik alopesi ağrıya neden olur mu?

• Konuyu başlatan Edgar
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 472
  • Cevap 4

Androgenetik alopesi ağrıya neden olur mu?

1
Saçlar çok dökülüyor elimi her attığımda duşta ellerimde 30 tel saç görüyorum bu beni endişelendiriyor yakında kel olacağım gibi tepemde açıklık oluştu seyrelmeler var dökülme hızlandı sanırım 6 aydır finasterid ve minoxidil kullanıyorum biraz toparlandı sanırım bu sürede saçlar 3 buçuk ayda %50 yoğunluk kaybetti, son zamanlarda fark ettiğim bir durum önlerimde ağrılar, sürekli kaşıntı ovalama gereği duyuyorum biraz masaj yaptıktan sonra ağrılar geçiyor 2 saat sonra yine başlıyor aynı şekilde tepedede ağrı ve karıncalanma hissi var bu ağrı androjenik alopesiden kaynaklı mı oluşuyor sizce?
4 6
1
Bende var arkadaşlar losyonu sürmesem hemen ağırlar yanma başlıyor özellikle gece çoğalıyor masaj yaparak geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyor bu sorunu çözen var mı?
E

Edgar

Üye
Saçlar çok dökülüyor elimi her attığımda duşta ellerimde 30 tel saç görüyorum bu beni endişelendiriyor yakında kel olacağım gibi tepemde açıklık oluştu seyrelmeler var dökülme hızlandı sanırım 6 aydır finasterid ve minoxidil kullanıyorum biraz toparlandı sanırım bu sürede saçlar 3 buçuk ayda %50 yoğunluk kaybetti, son zamanlarda fark ettiğim bir durum önlerimde ağrılar, sürekli kaşıntı ovalama gereği duyuyorum biraz masaj yaptıktan sonra ağrılar geçiyor 2 saat sonra yine başlıyor aynı şekilde tepedede ağrı ve karıncalanma hissi var bu ağrı androjenik alopesiden kaynaklı mı oluşuyor sizce?

lusyus

lusyus

Üye
Bunu bilemezsin belki başka bir şeyde neden olabilir veya alopeside yapabilir saç derisine masaj yapıp rahatlat her gün 1 kere aspirin karışımı losyonda iyi gelecektir saç derisine masaj yaparak aloevera karışımı losyon yapıp dairesel masaj hareketleri yaparak yedir

E

Edgar

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minoxidilden dolayı saçlar döngüye girdi sanırım önler baya seyreldi elimi attığımda sürekli dökülüyor saçımı yıkadığımda ellerimde 30 tel rahat var devam etmeli miyim minoxidile

lusyus

lusyus

Üye
Kullanmaya devam etmesisin bırakırsan daha çok dökülür saçlar döngü 6. Aydan sonra kaybolacaktır

M

MazidennBiri

Üye
Bende var arkadaşlar losyonu sürmesem hemen ağırlar yanma başlıyor özellikle gece çoğalıyor masaj yaparak geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyor bu sorunu çözen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
73

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt