Androcur mu Aldactone mi Hangisi Daha Etkili?

• Konuyu başlatan Yasinak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 278
  • Cevap 4

Androcur mu Aldactone mi Hangisi Daha Etkili?

1
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ilk zamanlar sadece şakaklar açıkken içlere doğru seyrelmeler ilerlemeye başladı. Minoxil kullanmaya başlayacak ancak daha etkili olması için aldactone yada androcur 25 mg kullanmayı düşünüyorum. Bu ilaçlardan hangisi daha erkil olur. Yan etkilerini biliyoruö ama en zararsız şekilde kullancam. Sizce aldactone yani spironolakton mu kullansam yoksa androcur mu. Aldactone'un yan etkisi androcure göre çok daha az. Aldactone yavaş etki ediyor. Ama androcur karaciğere zararlı ama kısa sürede hızlı saç çıkışı etkiler ediyor. Hangisini kullansam kafam çok karışık daha önceden kullanan varsa cevaplasın lütfen. Eğer aldactone 50 mg kullanırsam günde 1 kere mi 2 kere mi içmeliyim? Sizce bu ilaçları kullanmaya değer mi?
4 6
1
aldactone idrar söktürücü ilaç, antiandrojen bile sayılmaz. Kadın tipi saç dökülmesinde genelde kadınlar tarafından kullanılıyor. androcur ise cinsiyet değiştirme ilacı. ikiside farklı ilaçlar neden böyle bir düşünceye kapıldınız?
Y

Yasinak

Üye
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ilk zamanlar sadece şakaklar açıkken içlere doğru seyrelmeler ilerlemeye başladı. Minoxil kullanmaya başlayacak ancak daha etkili olması için aldactone yada androcur 25 mg kullanmayı düşünüyorum. Bu ilaçlardan hangisi daha erkil olur. Yan etkilerini biliyoruö ama en zararsız şekilde kullancam. Sizce aldactone yani spironolakton mu kullansam yoksa androcur mu. Aldactone'un yan etkisi androcure göre çok daha az. Aldactone yavaş etki ediyor. Ama androcur karaciğere zararlı ama kısa sürede hızlı saç çıkışı etkiler ediyor. Hangisini kullansam kafam çok karışık daha önceden kullanan varsa cevaplasın lütfen. Eğer aldactone 50 mg kullanırsam günde 1 kere mi 2 kere mi içmeliyim? Sizce bu ilaçları kullanmaya değer mi?

A

Alcapone

Üye
Androcur daha ektili aldactone kullnanlar vardı saç çıkarmadığını yazmışlardı

P

Payitaht

Üye
2 side işe yarar ama kesinlikle kullanılacak ilaç değil

emeklikel

emeklikel

Üye
Aldactone etki maddesi Spirolactone daha etkilidir diye biliyorum ama ölümcül yan etkileri var trans bireyler bile kullanmaz onu uzun süreli ölümcül yan etkileri olabilir. Dutas yetmedi mi hocam sana?

K

Kelaynak

Üye
aldactone idrar söktürücü ilaç, antiandrojen bile sayılmaz. Kadın tipi saç dökülmesinde genelde kadınlar tarafından kullanılıyor.

androcur ise cinsiyet değiştirme ilacı.
ikiside farklı ilaçlar neden böyle bir düşünceye kapıldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
50
Toplam ziyaretçi
84

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt