Saçekimibilgisi
Üye
Anatolia saç ekimi fiyatları ve yorumları Yeliz Damar, 3 Ocak 1988 İstanbul Doğumlu ve Sakarya Üniversitesi Sağlık Bölümü bitiren, sağlık sektöründe tanınan bir isimdir. 2007 Yılından bu yana saç ekimi konusunda 20 bin üzerinde başarılı operasyon yapmıştır. Kendi firması olan Anatolia Saç Ekimi merkezi Yeliz Damar Tarafından 2012 yılından beri faaliyet göstermektedir ve kısa sürede saygın bir yer olmuştur.
Anatolia Saç Ekim merkezi Türkiye’nin 3 ilinde hizmet vererek İstanbul, Bağdat ve Alanya’da saç ekim faaliyetlerini sürdürmektedir. Yeliz Damar saç ekimi konusunda birçok makaleler yazarak Posta Gazetesi’nde yayınlamıştır. Aynı zamanda Star TV üzerinde ve TV8 kanallarında sağlık programlarına konuk olarak tecrübelerini aktarmıştır.Anatolia Saç Ekimi Fiyatları
Anatolia Saç Ekimi fiyatları ile beraber Yeliz Damar, güncel ve teknik yöntemlerle saç ekimi operasyonları gerçekleştirmektedir. Fiyatlar kişiden kişiye değişiklik gösterir ve tam fiyat muayene sonrasında belli olur. Anatolia Saç Ekimi merkezinde bulunan paketler, saç ekimi paketi, sakal bıyık ekimi paketi, kaş ekimi paketi Bununla beraber saç ekimi paketi konusunda muayene ücretsiz olarak yapılmaktadır. Bununla beraber hastane ortamında yapılan operasyon uygunluk muayenesi ile beraber kan testi gibi ve sağlık geçmişi üzerine yapılan görüşmeler tamamen ücretsizdir. Bununla beraber ekilecek saç ekim planlaması yapılarak sizler için en iyi fiyat çıkartılır.Anatolia Saç Ekimi Yorumları
Anatolia Saç Ekimi yorumları konusunda yaklaşık 20.000’den fazla mutlu müşteri ile birlikte her gün yeni mutlu müşteriler hizmetten yararlanmışlardır. Saç ekimi konusunda yorum yapan müşteriler özellikle güler yüzlü personel ile birlikte başarılı operasyon geçirmişlerdir. Katılan çoğu kişi tek seansta sonuç alarak saçlarına kavuşmuşlardır. Anatolia Saç Ekimi yorumlarından bazıları,- Tek operasyonda bile sonuç elde ettim. Aynı zamanda personelleri çok nazik kişilerdi ve tüm sorularımı cevapladılar.
- Anatolia Saç Ekim merkezinde saçlarımı ektirdim görüşme yaptıktan sonra 1 hafta içerisinde operasyona başlandı ve seanslara düzenli olarak giderek saçlarım çıkmaya başladı.
- Yeliz Damar saç ekimi sonuçları konusunda sitesinden araştırma yaparak bende Anatolia Saç Ekimi merkezinde başladım tatmin edici bir sonuç yaşadım, çalışanlarda oldukça ilgiliydi.