Soru Alpecin şampuan kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Aytaç
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 152
  • Cevap 2

Alpecin şampuan kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi sorunum arttı saçta incelmeler başladı biotin 2500 mcg kullanmama rağmen önlerde hiç faydası yok gibi. Diğer forumlarda araştırmalarım sonucunda Alpecin şampuanın adını sıkça duymaya başladım. Özellikle Alpecin Liquid kafein içeren şampuanın saç dökülmesini önlemede etkili olduğunu söylüyorlar. Ancak, fiyatı biraz pahalı geldi ve açıkçası kullanmadan önce gerçekten buna değer mi diye merak ediyorum. Bu şampuanı kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Saç dökülmesinde gerçekten bir azalma gözlemlediniz mi? Ayrıca, içinde kafein saç kökü uyarıcı olarak bulunan başka etkili şampuan önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Ben denemiştim. Saça biraz kalite veriyor o kadar. Saç dökülmesini ilk başlarda placebo etkisinden dolayı biraz kesti sonrası aynı. Kullanmaya gerek yok.
A

Aytaç

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi sorunum arttı saçta incelmeler başladı biotin 2500 mcg kullanmama rağmen önlerde hiç faydası yok gibi. Diğer forumlarda araştırmalarım sonucunda Alpecin şampuanın adını sıkça duymaya başladım. Özellikle Alpecin Liquid kafein içeren şampuanın saç dökülmesini önlemede etkili olduğunu söylüyorlar. Ancak, fiyatı biraz pahalı geldi ve açıkçası kullanmadan önce gerçekten buna değer mi diye merak ediyorum.

Bu şampuanı kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Saç dökülmesinde gerçekten bir azalma gözlemlediniz mi? Ayrıca, içinde kafein saç kökü uyarıcı olarak bulunan başka etkili şampuan önerileriniz varsa onları da duymak isterim.

Öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

K

Kinaght

Üye
ben kullandım bu şampuanı üç haftada saç dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu. Kesinlikle tavsiye ederim. Kokusu da oldukça hoş. Uyun fiyata bulursan kaçırma derim.

T

tyler

Üye
Ben denemiştim. Saça biraz kalite veriyor o kadar. Saç dökülmesini ilk başlarda placebo etkisinden dolayı biraz kesti sonrası aynı.
Kullanmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
35

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt