Soru Alpecin Liquid Losyon Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan Mkf
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 71
  • Cevap 1

Alpecin Liquid Losyon Kullananlar Var mı?

1
İyi günler arkadaşlar, normal dökülme değil genetik saç dökülmesini önlemek için alpecin liquid losyonun oldukça etkili olduğunu duydum. İçeriğinde kafein bulunduğu belirtiliyor, ancak kafein oranı hakkında bir bilgi bulamadım. Bu ürünü daha önce uzun süre kullanıp deneyimleyen var mı? Saç dökülmesini önlemede veya saçlarda gözle görülür bir gelişme sağlamada etkili olduğunu gözlemlediniz mi? Veretx 3 seyreklikte ne derece etkili olur? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1 6
1
kafen güçlü bir uyarıcı madde kök hücreleride uyarır ancak dht baskılanmadığı müddetçe daha çok hormon gelecek ve ileride hızlı şekilde dökülmeler olacaktır. Alpecin losyon kullanmanı öneririm ben 3 ay kullandım etkili olduğunu düşünüyorum mutlaka finasterid alarak birlikte kullan.
M

Mkf

Üye
İyi günler arkadaşlar, normal dökülme değil genetik saç dökülmesini önlemek için alpecin liquid losyonun oldukça etkili olduğunu duydum. İçeriğinde kafein bulunduğu belirtiliyor, ancak kafein oranı hakkında bir bilgi bulamadım. Bu ürünü daha önce uzun süre kullanıp deneyimleyen var mı? Saç dökülmesini önlemede veya saçlarda gözle görülür bir gelişme sağlamada etkili olduğunu gözlemlediniz mi? Veretx 3 seyreklikte ne derece etkili olur? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

E

Ercan

Üye
kafen güçlü bir uyarıcı madde kök hücreleride uyarır ancak dht baskılanmadığı müddetçe daha çok hormon gelecek ve ileride hızlı şekilde dökülmeler olacaktır. Alpecin losyon kullanmanı öneririm ben 3 ay kullandım etkili olduğunu düşünüyorum mutlaka finasterid alarak birlikte kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
42

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt