Alopecia şampuan kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan yıldım
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 195
  • Cevap 1

Alopecia şampuan kullananlar memnun mu?

1
Arkadaşlar merhaba, Alopecia şampuanını kullanan kişilerden deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Şampuanın saç dökülmesini ve saç seyrelmesini önlemede etkili olup olmadığını merak ediyorum. Kullanıcılar memnun kaldı mı? Procapil içerikli ürünler hakkında da bilgi verebilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
1 6
1
Şampuanlara çok fazla para vermeye yok dostum bitkisel uygun fiyatı ekonomik olan bir şampuan sen yeter
Y

yıldım

Üye
Arkadaşlar merhaba, Alopecia şampuanını kullanan kişilerden deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Şampuanın saç dökülmesini ve saç seyrelmesini önlemede etkili olup olmadığını merak ediyorum. Kullanıcılar memnun kaldı mı? Procapil içerikli ürünler hakkında da bilgi verebilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

M

Muscle

Üye
Şampuanlara çok fazla para vermeye yok dostum bitkisel uygun fiyatı ekonomik olan bir şampuan sen yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt