Aldactone Saç Çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Keltoş
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 378
  • Cevap 0

Aldactone Saç Çıkarır mı?

1
Selamlar uzun yıllardır bu işin içerisindeyim şimdiye kadar pek çok ürün ve losyon kullandım en çok kullandığım spiro ve aldactone, diane35 ile yapılan losyonlar. Ancak pek etkisi olduğunu söyleyemem spiro türü losyonları 2 yıla yakın kullandım saç çıkarmayı geçtim dökülmeyi bile durdurmadı. Bazı kullanan kişiler dökülmeyi durdurdu saçıma çok iyi geldi yazmışlar acaba benmi hazırlayamadım yada yanlış kullandım bilemiyorum. Forumda aldactone oral yada topikal losyon yapıp saç çıkışı gören oldumu deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.
0 6
1
Selamlar uzun yıllardır bu işin içerisindeyim şimdiye kadar pek çok ürün ve losyon kullandım en çok kullandığım spiro ve aldactone, diane35 ile yapılan losyonlar. Ancak pek etkisi olduğunu söyleyemem spiro türü losyonları 2 yıla yakın kullandım saç çıkarmayı geçtim dökülmeyi bile durdurmadı. Bazı kullanan kişiler dökülmeyi durdurdu saçıma çok iyi geldi yazmışlar acaba benmi hazırlayamadım yada yanlış kullandım bilemiyorum. Forumda aldactone oral yada topikal losyon yapıp saç çıkışı gören oldumu deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler.
K

Keltoş

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
68

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt