Soru Aldactone kullanımı hakkında sorular

• Konuyu başlatan ShaneFalco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 251
  • Cevap 3

Aldactone kullanımı hakkında sorular

1
Aldactone kullnımı hakkında bir sorum olacaktı. Ekim ayının ortasında minoxidil kullanmaya başladım Ocak başında da dutasteride, saç açıklığım hala norwood 2.5 durumunda. Saçları yıkadığımda elime gelen saç miktarı aynı dökülmeler azalmış değil. Belki serbest testosteron artışı kaynaklı oluyor diye düşünüyorum. Şampuanı değiştirdim Sebamed kafeinli antihair loss kullanmaya başladım. Bioxcin biotin ve çinko içeren tabletide günde bir tane alıyorum. Serbest testosteronu baskılaması için aldactone kullanılabilir mi ?
3 6
1
Du@ShaneFalco, dutasterid kullanalım kaç gün oldu aldactone faydalı olmaz boşuna kullanma ketoral azelderm krem deneyebilirsin daha iyi sonuç verir.
S

ShaneFalco

Üye
Aldactone kullnımı hakkında bir sorum olacaktı. Ekim ayının ortasında minoxidil kullanmaya başladım Ocak başında da dutasteride, saç açıklığım hala norwood 2.5 durumunda. Saçları yıkadığımda elime gelen saç miktarı aynı dökülmeler azalmış değil. Belki serbest testosteron artışı kaynaklı oluyor diye düşünüyorum. Şampuanı değiştirdim Sebamed kafeinli antihair loss kullanmaya başladım. Bioxcin biotin ve çinko içeren tabletide günde bir tane alıyorum. Serbest testosteronu baskılaması için aldactone kullanılabilir mi ?

A

Analist

Üye
Tam 6 ay dolmadan olumlu bir gelişme göremezsin etkisi için görmen için beklemeni öneririm.

M

Mirage

Üye
Riske girmiş olursun ikiside ciddi ilaç kalıcı yan etkileri bile olabilir

S

Sıkıntılı

Üye
Du@ShaneFalco, dutasterid kullanalım kaç gün oldu aldactone faydalı olmaz boşuna kullanma ketoral azelderm krem deneyebilirsin daha iyi sonuç verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt